Cornulete aperitiv

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2020 | 3693 vizualizari

 

Inspirat de Cristina. Foarte bune au fost.

 

INGREDIENTE

  • 270 g foietaj proaspat
  • 4 linguri ketchup picant
  • 8 felii sunca presata
  • 8 felii branza topita
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete aperitiv:

Se intinde foaia de aluat pe blat si se netezeste cu sucitorul.

Se taie in doua pe lungime si fiecare jumatate in triunghiuri.

Se pune pe fiecare triunghi ketchup, sunca si branza topita.

Se rasucesc cornuletele si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou si se introduc in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.

Cand sunt rumenite frumos se scot si se lasa la racit.

Sunt foarte bune calde dar si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cornulete cu salam si felii de cascaval