Tarta cu trei feluri de ceapa

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 19 Mai 2011 | 4119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 250 g faina
  • 110 g unt
  • 1 ou batut
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura smantana
  • Pentru umplutura:
  • 1 ceapa rosie mare
  • 1 ceapa galbena
  • partea alba de la un praz tinerel
  • 250 g kaiser sau bacon
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 oua batute
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf nucsoara
  • 200 g crema de branza Philadelphia
  • 100 g branza de capra – sau orice branza sarata
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu trei feluri de ceapa:

Pentru a face aluatul amestecam toate ingredientele, pana abtinem un aluat neted. Facem o bila, o invelim in folie alimentara si o punem in frigider pentru 30 minute. In acest timp pregatim umplutura: calim kaiserul tocat cubulete in ulei de masline, apoi il scoatem si il punem pe un servet de bucatarie care va absorbi surplusul de ulei. Intr-un vas amestecam branza cu oua si faina apoi condimentam cu sare, piper si nucsoara.

Intindem aluatul cu mana in forma de tarta, punem baconul calit, apoi amestecul de branza.

Vom face un topping din rondele de praz, solzisori de ceapa rosie si ceapa galbena – puteti face diverse aranjamente ca design pentru tarta. Cantitatea exacta de ceapa o veti alege in fuctie de gust.

Mie nu-mi ramane decat sa va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu trei feluri de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]