Aperitiv placinta sarata creata

de Lily_Musat in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2011 | 152043 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 330 ml lapte
  • 1 cub de drojdie proaspata
  • 2 lingurite de ulei
  • 2 lingurite de sare
  • 3 lingurite de zahar
  • faina 500 gr
  • Ingrediente pentru umplutura:
  • 500 grame branza mixta (oaie+vaca)
  • 6 oua.
  • Ingrediente pentru uns placinta:
  • 1 ou
  • 1 iaurt
  • 2 linguri de ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta sarata creata:

Am facut aluatul la masina de paine la programul 8 Dough 1:30h, program de framantat si dospit. Dam pe razatoare branza si o amestecam cu ouale batute. Dupa ce aluatul este gata, il scoatem din cuva aparatului si il framantam putin.

Impartim aluatul in 3 si incepem sa il intindem intr-o foaie subtire cu sucitorul. Punem compozitia de branza cu ou pe jumatate din foaie, aducem cealalta jumatate de aluat deasupra si incretim usor.Transferam cu grija placinta in tava tapetata cu hatie de copt. Procedam la fel si cu restul foilor.

Pe deasupra punem iaurtul amestecat cu oul batut si uleiul. Dam la cuptor pentru cca 45 minute la 200 grade. Pudram placinta cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta sarata creata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]