Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2021 | 6976 vizualizari

 

"retete pascale"
Pentru această rețetă delicioasă m-am inspirat de la Dia, căreia îi mulțumesc și o pup. :*

 

INGREDIENTE

  • 4 ouă
  • 550g brânză de vaci
  • 60 g făină
  • 200 g spanac
  • 12 ouă prepeliţă
  • Sare
  • piper
  • 1/4 ardei gras roșu
  • 4 roșii cherry
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita:

Se pun la fiert ouăle de prepeliță și se lasă să fiarbă 3 minute.
Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle (de găină). Se adaugă sare și piper după gust. 
Se adaugă făina și se omogenizează, iar la final se adaugă spanacul pe care l-am spălat, zvântat și tocat mărunt și se omogenizează.

Se toarnă compoziția în tava tapetată cu hîrtie de copt pe fund și unsă cu unt pe pereți, se așează ouăle de prepeliță, felii de ardei și roșii cherry tăiate în jumătate.
Se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 45-50 de minute și se lasă să se rumenească deasupra.
Se lasă să se răcorească și se servește.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Drob de pui