Aperitiv peperito cu branza si chimen

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2020 | 3788 vizualizari

 

,,Bunatati pentru Craciun "
 Peperito, dragutii acestia de ardei dulci  minusculi, fara seminte  se cereau  umpluti cu branzica .  De cum i-am zarit , i-am si vazut cu umpluti si pe platoul de sarbatori .
 Se pot servi singurei , alaturi de alte legume sau pe un platou mai mare cu aperitive .

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei peperito-o punga
  • 1 branza Fagaras 5.3% -200 gr[ branza vaci cu smantana ]
  • 4 linguri branza sarata daneza - gen fetta
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita seminte chimen
  • 1/4 piper brazilian-mai putin iute
  • praz verde , rosii cherry galbene pentru decor
  • sare- optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv peperito cu branza si chimen:

  1.  Se spala ardeii , se curata de varful la codita si se taie in doua pe lungime .
  2. Codita nu va fi taiata de tot pentru aspect si colorit.
  3. Se amesteca branzica Fagaras cu branza daneza ,pana la omogenizare .
  4. Daca compozitia este prea ferma , puneti putina smantana cum am facut eu .
  5. Adugati semintele de chimen , piperul macinat si amestecati .
  6. Gustati pasta de branza  si sarati daca este nevoie .
  7. Nu a fost nevoie sa sarez pentru ca branza daneza a avut suficienta sare in compozitie .
  8. Daca aveti copii la masa, reduceti cantitatea de piper pentru ca sa poata servi si acestia din ardeii umpluti cu branzica .
  9. Umpleti ardeii cu pasta de branza [ cu ajutorul unui pos sau chiar simplu]
  10. Asezati ardeii pe un platou si decorati cu ,,ceva '' ce merge cu branzica . Eu am folosit praz si rosioare cherry galbene .

   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Daca aveti copii la masa, reduceti cantitatea de piper pentru ca sa poata servi si acestia din ardeii umpluti cu branzica .

2

Peperito umpluti se pot servi singurei , alaturi de alte legume sau pe un platou mai mare cu aperitive .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv peperito cu branza si chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu mere, nuca si suc de portocale

de oanapl 7

ieri la 16:24

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Frittata cu legume si prosciutto crudo