Aperitiv pateu din ficat de pui

de cristinutanicolita in Ficat, 7 Mai 2017 | 3247 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g ficat de pui
  • 2 fire ceapa verde
  • 5 catei de usturoi
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • 2 lg ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pateu din ficat de pui:

Ficateii se spala si se curata (atentie să nu aiba fiere).

Se pune uleiul la incins, impreuna cu o lingura de unt. Se pune ficatul si se prajeste.

Se curata ceapa si usturoiul, se spala si se taie. Se pun peste ficatei, se pune si foaia de dafin si se acopera totul cu apa. Se lasa totul la foc, pana se pătrund ficateii.

 Se scoate foaia de dafin si se lasa sa se răcească. 

Se transfera amestecul intr-un vas, se pune o lingura de unt  si se pasează, cu ajutorul unui blender vertical, pana devine o pasta omogenă. 

Se pune pateul intr- un vas, se acopera si se baga la frigider. 

Pofta buna! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pateu din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi cu ficatei