Aperitiv paine impanata la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2015 | 29325 vizualizari

 

O paine super delicioasa pe care o recomand si cand aveti musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 1 paine cu coaja mai tare
  • 150 gr branza topita Delaco
  • 100 gr cascavai Delaco
  • 200 gr salam cu sunca
  • 100 gr de bacon afumat
  • 50 gr de unt
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv paine impanata la cuptor:

Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza (coaja de jos trebuie sa ramana netaiata). Se taie apoi si in celalalt sens la fel. Vom obtine o paine taiata in cuburi in partea de sus. In fiecare taietura se pun felii de branza topita, salam feliat, bacon afumat, ardeiul si ceapa taiate felii subtiri, cascavalul il radem si presaram printre taieturi.Ouale le batem cu sare si piper si ungem painea toata.Presaram oregano, punem din loc in loc cubulete de unt si dam la cuptor 20 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Putem folosi si paine coapta pe vatra, franzela, orice tip de paine.

2

Putem folosi la umplutura si ciuperci, rosii, sunca, carnati, tot ce ne dorim.

3

Focul cuptorului trebuie sa fie mediu ca sa nu se arda.

4

Poate fii mancata calda sau rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv paine impanata la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

tarasmariana 1

20.02.2015, 10:18

Raluca57 1

17.03.2015, 21:16

Am probat-o si am avut mare succes! gustoasa si aratoasa. Multumesc

Panacris 1

02.11.2015, 10:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta cu branza