Aperitiv oua umplute cu ton si branza de burduf

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2016 | 10761 vizualizari

 

Au iesit super super bune! Sunt perfecte daca v-au ramas oua fierte de la Paste.
"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 6 oua fierte
  • 1 fir de ceapa verde
  • 50 g branza burduf
  • 1 cutie de ton in ulei de masline
  • 1 lingura de maioneza
  • 1 cub de unt
  • boia dulce
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu ton si branza de burduf:

Ouale fierte se curata de coaja, se taie in doua si se scoate cu grija galbenusurile si se pun deoparte.

Intr-un robot de bucatarie se pune branza burduf taiata felii, galbenusurile, tonul scurs de ulei, ceapa verde tocata marunt, untul si maioneza.

Se mixeaza cateva secunde.

Ouale se umplu cu grija cu compozitia facuta.

Se presara boia dulce si marar tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu ton si branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel pentru Pasti