Aperitiv omleta cu spanac si cascaval

de loredanaaa in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2017 | 3897 vizualizari

 

Pentru o zi grea, e bine sa mananci un mic dejun care sa conțină spanac, ca sa-ti dea putere si energie. 
 

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • sare
  • ulei
  • piper
  • cateva foi de busuioc
  • 50 g cascaval ras
  • 500 g spanac
  • 3 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta cu spanac si cascaval:

Spanacul proaspat se spală bine si se fierbe in apa clocotita, pana cand frunza s-a inmuiat. Apoi il strecurati printr-o sita, il taiati si il frecati cu un pic de sare si piper.
Daca aveti spanac congelat, il lasati sa se dezghete.
Spanacul dezghetat ii condimentati cu sare, piper si il caliti impreuna cu un catel de usturoi. Cand este gata, se lasa la racit si apoi se taie marunt.
Amestecati cascavalul cu spanacul si faina, apoi adăugați ouale batute bine.
Dupa ce ati amestecat bine toate, le dati la cuptorul incins pana cand se rumeneste usor.
Va urez pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]