Aperitiv omleta cu spanac si cascaval

de loredanaaa in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2017 | 3730 vizualizari

 

Pentru o zi grea, e bine sa mananci un mic dejun care sa conțină spanac, ca sa-ti dea putere si energie. 
 

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • sare
  • ulei
  • piper
  • cateva foi de busuioc
  • 50 g cascaval ras
  • 500 g spanac
  • 3 linguri de faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta cu spanac si cascaval:

Spanacul proaspat se spală bine si se fierbe in apa clocotita, pana cand frunza s-a inmuiat. Apoi il strecurati printr-o sita, il taiati si il frecati cu un pic de sare si piper.
Daca aveti spanac congelat, il lasati sa se dezghete.
Spanacul dezghetat ii condimentati cu sare, piper si il caliti impreuna cu un catel de usturoi. Cand este gata, se lasa la racit si apoi se taie marunt.
Amestecati cascavalul cu spanacul si faina, apoi adăugați ouale batute bine.
Dupa ce ati amestecat bine toate, le dati la cuptorul incins pana cand se rumeneste usor.
Va urez pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scovergi de primavara