LA ce foame aveam am improvizat ceva de haleala cu ce aveam prin frigider....
Mai intai am taiat feliile de paine cubulete mici ca sa formez crutoanele. Cubuletele de paine le-am stropit cu ulei de masline si le-am pus in tigaia wok ( tigaia a fost incinsa inainte), le-am lasat cateva minute, pana au inceput sa se rumeneasca.
Am taiat frunzele de ceapa, apoi ardeiul cubulete, mozzarella cubulete, le-am pun intr-un castron, am adaugat si mararul taiat marunt, apoi cele 3 oua si am omogenizat, am potrivit de sare si piper si am adaugat si crutoanele. Tot acest amestec l-am rasturnat in tigaia wok, tigaie in care am incins un pic de ulei de masline, cca 20 ml. Am asezat un capac pret de 4 min, cat sa se inmoaie putin ardeiul n-am vrut sa fie foarte moale, sa ramana un pic mai tare. Am scos capacul, am intors omleta pe partea cealalta si am mai lasat 3 min. Apoi am servit cu pofta.....