Aperitiv omleta cu ciuperci

de Lau in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2017 | 2810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2 legatura usturoi verde
  • sare
  • piper
  • 6 oua
  • 100 g smanana
  • 100 g cascaval
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta cu ciuperci:

Ciupercile le spalam, le curatam, le taiem felii si le punem intr-o tigaie impreuna cu condimente dupa gust, 1 cana de apa, 2-3 linguri ulei de masline.

Punem pe foc, amestecand ocazional pana ce scade lichidul, adaugam ceapa si usturoiul tocat marunt.

Amestecam si lasam sa se prajeasca cca. 5 min.

Batem ouale cu condimente, smantana si adaugam peste ciuperci, amestecam putin; cand este aproape gata, adaugam cascavalul ras si acoperim cu un capac, mai lasam cca 2 min. pe foc, pana ce se topeste cascavalul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu untura și smantana