Aperitiv minicheesecake sarat

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2017 | 4216 vizualizari

 

Delicii de paste 

 

INGREDIENTE

  • 300 gr biscuiti sarati
  • 150 gr unt
  • branza Delaco cu smantana
  • branza Almette cu verdeata
  • 2-3 lg smanatana grasa
  • 50 gr unt
  • fire de ceapa verde
  • usturoi verde
  • frunze de patrunjel
  • leurda
  • cateva felii de salam picant
  • 2 lg de cascaval ras
  • 2 lg lapte
  • 10 gr foi de gelatina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv minicheesecake sarat:

Se pregateste blatul de biscuiti sarati: se sfarma biscuitii cu un sucitor, se topeste untul si se adauga peste biscuiti, se amesteca bine cu o lingura. In paharele de plastic mici, se pune cate un strat de biscuiti cu unt de circa 1-1,5 cm  si apoi se da la rece.

Intre timp, se pregatesc cremele de branza. Intr-un castron, se amesteca crema de branza cu verdeata, cu 1 lg smantana, 20 gr unt moale, verdeata tocata marunt. In al 2 lea castron, se amesteca jumatate din crema de branza cu smantana cu 1 lg smantana si 20 gr unt si salam picant, taiat cubulete mici, iar in al 3 lea, cealata jumatate din crema de branza,1 lg smantana si 10 gr unt si 2 lg cascaval. Se amesteca pana la omogenizare.

Se pun la inmuiat foile de gelatina, in apa rece. Se incalzesc 2 lg lapte si se dizolva foile de gelatina inmuiate, apoi se pune in fiecare, crema de branza, se amesteca bine pana la omogenizare. Se scot paharelele din frigider si se pune peste blatul de biscuiti crema de branza, fiecare paharel sa aiba un fel de crema de branza. Se decoreaza dupa plac si se da la rece, sa se intareasca. Cand le punem pe platou, se scot din paharele, cu ajutorul unei foarfeci sau impingand fundul paharelului in sus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv minicheesecake sarat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]