Aperitiv la tava

de madab in Pizza, 23 Ian 2015 | 5238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g mezel
  • 2 ardei
  • 7 oua
  • ciuperci proaspete
  • 1 morcov
  • 300g cascaval
  • 100g masline
  • faina
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv la tava:

Speli ,cureti si tai marunt legumele ,mezelul , cascavalul si morcovul date pe razatoarea mare.

Ciupercile trase la tigaie cu putina sare si dupa taiate marunt. Pui 5 oua si putina faina si amesteci bine. Ungi tava cu putin ulei si o tapetezi cu faina dupa care pui compozitia. Peste compozitie pui celelalte 2 oua batute si le intinzi pe toata suprafata.

Se da  la cuptor pana se rumeneste putin.  Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pizza Margherita