Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2017 | 5875 vizualizari

 

reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta din comert
  • cca 200 gr. telemea de oi
  • 1-2 linguri smantana
  • 80-100 ml ulei
  • 1 ou
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 180 grade C.

Foile de placinta la temperatura camerei, se desfac din ambalaj si se asaza pe masa de lucru.

Telemeaua se trece prin razatoare, apoi se amesteca cu smantana.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Ungem fiecare foaie cu ulei, asezam la baza foii, un strat de crema de branza (de grosimea unui deget), impachetam lateralele catre interior sa nu se scurga umplutura in timpul coacerii, apoi rulam foile cat mai strans.

Ungem cu ou batut, presaram susan si dam la copt pana devin aurii si crocante.

Se servesc fierbinti sau reci, sunt la fel de grozave!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv foi de placinta cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv cu branza si masline