Aperitiv- Fasole batuta cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2015 | 15665 vizualizari

 

Un preparat clasic cu care noi suntem atat de obisnuiti, dar cu o abordare moderna, mult mai simplista si mai eficienta. Blenderul Oster iti arata o alternativa mult mai accesibila de a pregati unul dintre cele mai indragite preparate.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole calitativa 
  • 2 buc. mai mici ceapa galbena 
  • 2 buc. mai mici ceapa rosie 
  • 1 lingurita zahar 
  • 1 buc. mica telina 
  • 2 buc. mai mari morcovi 
  • 2 buc pastarnac 
  • 1 lingurita boia de ardei dulce 
  • 5-6 catei usturoi 
  • ulei de floarea-soarelui
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv- Fasole batuta cu Blenderul Oster:

Fasolea o lasati la inmuiat peste noapte. Schimbati apa si puneti-o la fiert cu sarea, morcovii, telina si pastarnacii.

Scurgeti fasolea, dar nu aruncati apa. Aadaugati fasolea si usturoiul in blenderul Oster Classic Chrome – daca prezinta o consistenta prea densa, mai adaugati putina zeama din apa in care a fiert.

Asezonati-o dupa gust si lasati-o la rece.

Taiati ceapa julien si frecati-o cu zahar. Caliti-o in ulei cu boia.  

Pofta buna!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv- Fasole batuta cu Blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din aluat de foietaj cu fasole batuta