Aperitiv drob de pui delicios

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2014 | 167194 vizualizari

 

Pofta buna!

 

INGREDIENTE

  • 500-600 g ficat de pui
  • 8 oua fierte
  • 100 g sunca
  • 100 g cascaval
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 catei de usturoi
  • 10 oua nefierte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv drob de pui delicios:

Fierbem ficatul de pui si il lasam la racit, apoi il taiem cubulete. Sunca, cascavalul, ceapa, usturoiul, patrunjelul si ouale fierte le taiem marunt, adaugam sarea si piperul dupa gust si incorporam cele 10 oua nefierte pe rand. Amestecam totul bine.

Punem compozitia intr-o tava de chec/cozonac unsa cu unt si tapetata cu faina si o dam la cuptor, la foc mediu pana se rumeneste.

Este foarte bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de pui delicios" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paine imbracata a la Grasu64