Omleta cu iaurt la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 5 Aug 2012 | 7406 vizualizari

 

Usor si foarte bun pentru un mic dejun in familie.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 iaurt mic
  • cateva rosii chery
  • cateva felii de salam/sunculita presata/carnaciori - ce gasiti prin frigider
  • sare
  • piper
  • branza sau cascaval ras
  • ulei de masline sau unt pt uns tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu iaurt la cuptor:

Batem ouale cu un praf de sare, dupa care punem si iaurtul si omogenizam.

Taiem sunculita cubulete, rosiile rondele.

Ungem tava cu unt sau ulei de masline.

Punem un strat de sunculita, unul de rosii, peste care vom turna ouale batute, iar peste oua, branza rasa si rondele de rosii.

Dam la cuptorul preincalzit pentru cca 10 - 15 minute la foc mediu.

Este gata cand incepe sa se desprinda de pe margini.

Se serveste calda.

Pofta buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu iaurt la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Dana Cristea - pusikmea 1

16.08.2012, 16:47

Va multumesc

Bucataras Monica 1

02.09.2013, 09:55

arata extraordinar

babi5 1

02.09.2013, 13:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta in crusta de malai