Aperitiv drob de ciuperci

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 40432 vizualizari

 

O reteta de drob ce iese putin din tipare insa exceleaza prin gustul absolut deosebit! O delicatesa ce nu ar trebui sa lipseasca de pe masa de Pasti.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 1 legatura ceapa
  • 1 legatura usturoi
  • marar
  • patrunjel
  • 5 oua
  • 5 oua fierte tari
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv drob de ciuperci:

Calim ciupercile in ulei pana sunt destul de patrunse. Adaugam verdeturile tocate marunt si cascavalul dat pe razatoarea mare.

Batem usor ouale impreuna cu sarea si piperul si le punem peste ciuperci. Omogenizam. Asezam o parte din compozitie in tava, apoi asezam pe lungime, in mijloc, ouale fierte. Turnam deasupra restul de compozitie.

Dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Drobul nu trebuie sa se usuce, consistenta trebuie sa fie una umeda asa ca nu il lasati mai mult decat trebuie.

Lasam sa se raceasca, apoi taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă aperitiv