Aperitiv pateuri cu branza sarata

de cristinutanicolita in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2019 | 2855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 300 g branza sărată
  • 1 ou
  • 2 lg iaurt
  • 1 galbenus +1 lg lapte pt uns
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pateuri cu branza sarata:

Dam drumul la cuptor. 

Aluatul, dezghetat in prealabil, îl intindem putin si îl tăiem patrate. 

Branza o dam pe razatoarea cu ochiuri mici si o amestecam cu oul si iaurtul. 

Punem branza pe fiecare patrat, pliem si cu o furculita unim marginile. 

Tapetam o tavă cu hartie de copt, stropim cu apă, punem pateurile, le ungem cu ou si le coacem primele 10 min la foc iute, iar apoi la foc mediu cca 20 min. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pateuri cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu branza de vaci