Crevetii curatati si spalati, pestele taiat bucati mai mici, usturoiul curatat si tocat marunt si la fel procedam si cu gingerul. Brocolii curatat si desfacut in buchetele se pune intr-o cratia si se toarna apa clocotita cu sare peste el si se acopera. Ceapa o taiem julienne, amidonul il desfacem cu putina apa rece intr-o ceasca de cafea.
Punem wokul la foc iute si punem uleiul la incins. Adaugam usturoiul si gingerul si cand mirosul s-a raspandit in bucatarie imediat adaugam crevetele. Dupa el urmeaza si pestele si lasam sa se prajasca, apoi adaugam si ceapa. Putem pune acum si sare, piper, sos de soia, sosul de ardei iute. Lasam sa mai clocoteasca un minut si adaugam vinul. Acum lasam sa clocoteasca iar 1-2 minute, adaugam si brocoli pe care l-am scurs dupa 3 minute dupa ce l-am oparit. La sfarsit adaugam si amidonul pe care-l lasam sa clocoteasca un pic.
Tot continutul wok-ului l-am pus intr-un vas de pamant si am pus peste avocado taiat cuburi.Pofta buna