Crevetii se curata, se spala si se taie bucati de 1 cm. Morcovul, dovlecelul, telina si ardeiul se taie julien, eu am folosit o razatoare speciala de taiat bastonase subtiri :). Taieteii se fierb in apa cu sare, dupa instructiunile de pe pachet si se scurg apoi de apa. In wok se incinge putin ulei, se adauga legumele si ghimbirul, putina sare si se lasa sa se inmoaie 2-3 minute. Se adauga apoi crevetii si se lasa pana devin roz, apoi se pune sosul dulce-picant. Dupa un minut se adauga si taieteii, se mai amesteca un minut in tigaie si se lasa apoi la racit.
Intre timp se incinge cuptorul sis e tapeteaza o tava cu hartie de copt. Cate 4 foi de placinta se ung pe rand cu ulei, asezandu-le apoi una deasupra celeilalte si se taie cu cutitul pe lung, formand doua dreptunghiuri. La fel se procedeaza si cu celelalte 4 foi. Vom forma apoi 4 rulouri. Compozitia de legume cu creveti si taietei se imparte in mod egal pe cele 4 dreptunghiuri si se ruleaza. Se aseaza in tava si se ung cu ulei, apoi se presara cu seminte de susan si in.
Se coc rulourile la foc mediu pana devin aurii. Se scoate tava si se acopera cu un prosop umed. Se lasa 15 minute la racit, apoi se taie pachetelele. Se servesc calde sau reci, cu sos de soia.