Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2013 | 3859 vizualizari

 

Un aperitiv de sezon, super rapid și super delicios;)

 

INGREDIENTE

  • pătlăgea galbenă 1 bucată,
  • salam Secuiesc de la casa Gustului, cca. 5 felii,
  • brânză de burduf Rarăul cca. 5 felii,
  • piersică 1 bucată,
  • mentă proaspătă din grădina Panacris;) ,
  • piper colorat.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!:

Pătlăgeaua se spală și se taie în felii, cca. 5 bucăți. Se așează pe o farfurie termorezistentă, apoi se montează cu feliile de salam, brânză de burduf și feliile de peirsică. Se dă la cuptorul cu microunde/ cuptor normal cca. 2 minute. Se ornează cu frunze, flori de mentă proaspătă și piper colorat proaspăt măcinat. Se servește imediat ( adică fierbinte!) fără niciun fel de adaos:) Poftă bună! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu pătlăgele galbene și piersici!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coronita aperitiv