O reteta simpla, gustoasa, satioasa si usor de facut.
Pentru inceput, dam branza prin razatoarea cu ochiuri mari, sunca o taiem cubulete mici. Oul il punem intr-un castron si-l mixam bine cu un praf de sare. Adaugam laptele si faina si mixam compozitia. Se adauga branza si sunca si le incorporam cu ajutorul unei spatule. Compozitia trebuie sa fie omogena.
Intr-o tigaie, punem putin ulei ca la clatite, o incingem si punem cate un polonic de compozitie. Se coace pe ambele parti, la foc mic.
Pofta buna!
1
Compozitia difera in functie de preferintele fiecaruia.
2
Putem adauga si verdeata.
3
In loc de ulei, puteti unge tigaia cu unt.
4
Daca folositi ulei, se scot pe prosoape de hartie ca sa se inlature uleiul.
5
Daca compozitia este prea groasa, o mai diluam cu putin lapte.