Aperitiv cu casute

de alba_zori in Aperitive / Garnituri, 20 Aug 2013 | 3775 vizualizari

 

Un aperitiv foarte dragut si rapid de facut,numai bun la oaspeti,o prietena draga mi-a dat ideea si ce frumosi sunt!

 

INGREDIENTE

  • felii de franzela frantuzeasca
  • putina margarina sau unt
  • felii de castravete
  • cubulete de cascaval
  • patratele de ardei rosii
  • un ciuf de patrunjel pentru copacel
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu casute:

Sunt rapide de facut si frumusele!

Se taie franzela felioare,se ung cu margarina.

Se pune felia de castravete deasupra,apoi cubuletele de cascaval cu o bucatica de ardei rosu la mijloc ca sa reprezinte o usa mica.

Patratele de ardei gras si rosu pentru acoperisul casei, deasupra cascavalului si un fir de patrunjel infipt in spatele casutei de cascaval,sau in lateral.

Sa aveti spor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu casute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu umplutura de peste si ciuperci