Chiftele de cartofi

de grasu64 in Aperitive / Garnituri, 10 Apr 2012 | 26408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 4-5 cartofi
  • - 4-5 catei de usturoi
  • - 1 ceapa
  • - verdeata (marar, patrunjel)
  • - delikat de legume
  • - bulion
  • - sare
  • - piper
  • - faina
  • - ulei Cardinal
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cartofi:

Spalam si fierbem cartofii, in coaja. Cand s-au fiert, ii curatam si ii dam prin razatoarea cu ochiuri mari. Curatam si taiem marunt ceapa, usturoiul si verdeata. Calim, in foarte putin ulei, ceapa impreuna cu putin bulion. Amestecam cartofii cu ceapa calita, usturoiul, verdeata, delikatul, o lingura de faina, sare ( aveti grija ca si delikatul are sare) si piper.

Formam bilute pe care le dam prin faina si le prajim in ulei Cardinal, incins.  

Daca nu tineti post mai puteti adauga in compozitie ou si cascaval. Pofta buna!!!    

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele picante din cartofi