Aperitiv cu avocado

de danakarin in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2011 | 5464 vizualizari

 

A durat ceva pina am prins gustul la avocado. Acuma imi place f. mult, in orice forma. In salate, ca si guacamole cu tacos, sau umplut cum se vede....

 

INGREDIENTE

  • 2 fructe de avocado
  • sucul de la o lamiie
  • 200 g brinza crema de vaci la cutie
  • 2- 3 fire de ceapa verde
  • cozi de creveti congelate.
  • un ardei iute mic, pt decor....
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu avocado:

Curatam si spalam ceapa verde, o taiem in feliute subtiri.La fel si ardeiul. Avem grija sa indepartam semintele si nervurile.

Pregatim umplutura, amestecind brinza cu ceapa, o lingurita de zeama de lamiie, sare si piper dupa gust.

Intr-un vas punem la fiert un pic de apa cu sare si dam scurt in clocot cozile de creveti, pina capata o culoare rozulie.

Taiem fructul de avocado in doua, stropim sectiunea cu zeama de lamiiie  sa nu se inchida la culoare, scoatem simburele, si in respectiva adincitura punem 1- 2 lingurite din pasta de brinza. Garnisim cu 1-2 cozi de creveti si cu fisii de ardei iute si cu un pic de ceapa verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gustare festiva din cascaval in cosulete