Practice si delicioase de mancat la aperitiv.
Sunt umplute cu branza parmezan.
https://www.blogulluicatalina.com/2018/09/aperitiv-crochete-de-carne.html
Pentru crochete:
Pentru prajit:
Inmuiati painea in apa rece, scurgeti-o bine.
Intr-un castron amestecati toate ingredientele pentru crochete.
Puneti sare si piper si amestecati bine.
Formati crochetele introducand in mijloc bucatele de parmezan.
Le-am pus la rece 20 de minute inainte de a le praji pentru a se tine bine.
Amestecati intr-o farfurie faina, pesmetul si condimentele.
Se tavalesc crochetele prin compozitia pregatita si se prajesc intr-o tigaie in uleiul incins pe toate partile.
Cand sunt bine rumenite, scoateti-le pe o hartie absorbanta.
Puneti-le pe bete subtiri de frigarui sau aperitiv si serviti-le calde cu sosul dorit.