Aperitiv cremwursti in aluat de foietaj

de UrsanMihaela in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2018 | 2393 vizualizari

 

Sunt buni pentru luat la scoala, de servit musafirii si pentru micul dejun. Dupa preferinta se pot umple cu alte tiputi de mezeluri, chiar carne tocata sau branza.

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru foitaj 
  • 8 bucati de cremwursti 
  • 1 - 2 linguri ulei
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cremwursti in aluat de foietaj:

Se scoate aluatul din congelator si se lasa pe masa sa se decongeleze.
    Cand se poate desface, intindeti aluatul pe masa de lucru si portionati aluatul in 8 dreptunghiuri egale .

Puneti cate un cremwurst peste aluat si rulati obtinand un rulou.
   Se unge tava cu ulei si se asaza rulourile, unul cate unul in tava.

Se dau la copt la 150-180 grade celsius.
   Se pot servi caldute sau reci, dupa preferinta.

TIPS-URI

1

Incercati sa folositi carnatii sa vedeti ce buni sunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cremwursti in aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca