Aperitiv cornuri cu branza si susan

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2018 | 2997 vizualizari

 

Picnicul bucatarasilor

 

INGREDIENTE

  • 1 cub drojdie
  • 600 gr. faina alba
  • 350 ml lapte caldut
  • 1 lingurita zahar tos
  • 1/2 lingurita sare
  • 50 gr. unt
  • branza de oaie+branza topita, in total cca300 gr.+1 galbenus
  • pentru uns: 1 albus
  • susan alb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cornuri cu branza si susan:

Branza de oaie se amesteca cu branza topita si cu galbenusul de ou crud.

Drojdia se pune impreuna cu zaharul si sarea in vas mare de plastic, adaugam untul si laptele caldut, apoi faina.

Amestecam si framantam un aluat elastic pe care il acoperim cu un prosop si il lasam la dospit mai bine de o ora.

Preincalzim cuptorul la 175 grade Celsius.

Tapetam doua tavi cu hartie de copt.

Dupa ce aluatul si-a dublat volumul il rasturnam pe masa de lucru infainata, il impartim in 6 bucati aproximativ egale, pe care le intindem pe rand cu sucitoarea, apoi impartim fiecare parte in 8 triunghiuri.

asezam cate o lingurita din umplutura la mijlocul fiecarei baze ale triunghiului, rulam cornuletele si le asezam in tavi.

Ungem cu albus batut, apoi presaram susan si coacem cornuletele pana devin aurii.

Se pot servi fierbinti, calde sau reci... sunt grozav de gustoase,oricum!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cornuri cu branza si susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice pufoase, reteta pas cu pas