Aperitiv cartofi fripti cu parmezan si usturoi

de artyandra in Aperitive / Garnituri, 1 Apr 2017 | 2277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi albi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/2 căni parmezan ras
  • 3 căței de usturoi, mărunțit
  • 1/2 linguriță oregano
  • 1/4 linguriță sare grunjoasă
  • 1/4 linguriță piper
  • pătrunjel tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cartofi fripti cu parmezan si usturoi:

Preincălzește cuptorul. 

Se va unge o hârtie pergament, cu puțin ulei de măsline.

Într-un bol mare, se pot pune cartofii tăiați cubulețe și spălați; deasupra se adauga cele două linguri de ulei de măsline, parmezanul ras și usturoiul mărunțit. 

Se amestecă foarte fin cu o lingură de lemn. 

Se vor pune cartofii în tavă, nivelați. Se presară sarea grunjoasă și piperul peste cartofi. Se presară puțin pătrunjel tocat.

Se introduce tava în cuptor, pentru 30-35 minute.

Servește cald cu pătrunjel deasupra.

  

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi fripti cu parmezan si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu salvie la cuptor