Aperitiv cald cu peste

de ianculubita in Pangasius, 19 Mar 2011 | 6131 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta,trebuie o branza care se topeste la cuptor,eu am avut in casa branza de capra si nu a fost bine

 

INGREDIENTE

  • 3cartofi
  • 1capatana de usturoi
  • 4rosii
  • 100gcascaval
  • 50ml ulei de masline
  • 2-3buc.file de pangatius
  • sare,piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cald cu peste:

In tava,am pus hartie de copt,rondele de cartofi fierti

,deasupra, pe fiecare rondea, peste condimentat,un varf de lingurita de usturoi pisat,1rondea de rosie,1felie de cascaval,

deasupra piper si ulei;

am dat tava la cuptor 20min,apoi totul este gata pentru servit cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cald cu peste" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu orez si broccoli