Aperitiv briose cu dovlecel si mozzarella

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 25 Aug 2017 | 5334 vizualizari

 

Neasteptat de buneeeee.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 125 g mozzarella rasa
  • 100 ml lapte dulce
  • 25 ml ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 dovlecel mic ras
  • sare
  • piper
  • oregano
  • felii de carnacior
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv briose cu dovlecel si mozzarella:

Mixam ouale, adaugam laptele, uleiul, faina amestecata cu praful de copt, mozzarela rasa si dovlecelul ras si stors de zeama.

Condimentam cu sare, piper si oregano. Punem compozitia in formele de briose si decoram fiecare briosa cu felii de carnaciori.

Introducem tava in cuptorul incins, pentru 20-25 de minute.

Sunt foarte pufoase. Noi le-am devorat si calde si reci a doua zi la pachet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv briose cu dovlecel si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2204 puncte

Caty

1206 puncte

Rocsi

216 puncte

Tabita _

200 puncte

cristina1985

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor