Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo

de vik in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 5748 vizualizari

 

Anchoa ( Cantabria) cu ardei murat

 

INGREDIENTE

  • 4 filete de anchoa
  • 4 felii de paine alba
  • 4 fasii de ardei rosu (murat)
  • 1 rosie bine coapta
  • o lingurita ulei de masline
  • sare dupa gust
  • lamaie optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo:

se prajesc feliile de paine pe plita sau in prajitor.

se taie rosia in doua pe orizontala si se freaca pulpa pe painea prajita

se picura ulei de masline peste painea cu rosii si se sareaza putin

se aseaza  o bucata de anchoa in miloc

se decoreaza cu o fasie de ardei rosu murat.

 

 

TIPS-URI

1

Painea prajita trebuie sa fie bine prajita ( crocanta) Daca se arde, arsura trebuie eliminata cu un cutit zimtat, altfel painea are gust amar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi acordeon la cuptor