Pt blat:
Sirop
Pt crema:
BLAT:
1.Bate spuma albusurile impreuna cu zaharul si sarea
2.Adauga pe rand galbenusurile amestecand de sud in jos
3.Cerne faina si amestec-o cu praful de copt amidonul si cacaua
4.Adauga mierea (topita) si uleiul si si amesteca bine
5.Pune in ploaie faina omogenizand bine
6.Tapeteaza o tava cu hartie de copt si pune compozitia
,da la cuptorul preincalzit pana trece testul cu scobitoarea
SIROP
1.Pune la fiert apa si zaharul apoi adauga esenta de rom
CREMA:
1.Incalzeste la foc mic frisca lichida impreuna cu cioocolata maruntita,(atentie sa nu fiarba)si lasa la rece peste noapte
2.Mixeaza frisca si la sfarsit adauga-i esenta de rom
Asamblare
1.Taie blatul pe jumate
2.Insipoeaza blatul de baza si distribuie uniform crema
3.Adauga si cea de-a 2 parte de blat si insiropeaza
4.Da la rece si apoi portioneaza dupa preferinte,orneaza cu ciocolata alba topita si ''flori:" din alune