Alivenci moldovenesti

de Copiosus in Aperitive / Garnituri, 26 Feb 2013 | 8134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza dulce de vaci
  • 200 g telemea de oi
  • 7 linguri malai
  • o lingura faina integrala
  • 3 oua
  • un iaurt de 150 g
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alivenci moldovenesti:

Cele doua feluri de branza se amesteca cu ouale,iaurtul si uleiul.Se adauga faina integrala si malaiul amestecand mereu pana se omogenizeaza.
Compozitia rezultata se toarna intr-o tava de chec( eu am folosit una de silicon si nu am mai uns-o,dar o tava normala trebuie unsa cu unt sau ulei si tapetata cu faina) si se introduce in cuptorul incalzit in prealabil.Se lasa cam 40 minute,la foc potrivit,verificand din cand in cand.Se serveste cu smantana sau iaurt,dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Alivenci moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini alivenci