Bucatile de peste spalate bine le punem la fiert intr-o oala cu apa rece. Spumam bine si fierbem 10 -15 minute. Scoatem bucatile de carne intr-un castron si le lasam la racit, apoi scurgem zeama printr-o sita deasa pentru a indeparta ebventualele resturi sau oase si pastram zeama. Curatam...
Curatam legumele. Taiem ceapa marunt, morcovul il taiem in semirondele, telina si ardeiul gras cubulete.
In uleiul incins punem la calit in aceasta ordine morcovul, ceapa, telina si ardeiul gras. Cand legumele s-au inmuiat usor, adaugam boabele de fasole. Stingem cu apa calda, adaugam piper,...
Curatam legumele. Taiem ceapa, morcovul, telina, ardeiul gras cubulete. Scurgem fasolea rosie. Taiem dovlecelul cuburi mai mari sau semirondele. Desfacem conopida in buchetele, In uleiul incins punem mai intai morcovul,apoi ardeiul gras si telina. Cand acestea se inmoaie usor adaugam...
Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert. Spumam bine pentru a obtine o zeama limpede..Eu am fiert carnea la oala sub presiune pentru a reduce timpul. Cand carnea este moae scurgem zeama,. Curatam legumele si le spalam. Taiem morcovul semirondele, ardeiul gras, telina si...
Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert acoperita cu apa rece. Spumam bine pana carnea este fiarta. Pentru vca puiul era de tara, deci mai tare, am fiert carnea intr-o oala sub presiune. Curatam legumele si le spalam. Morcovul si cartoful le taiem cubulete, iar ceapa o tacam...
Taiem conopida bucatele, o spalam si o scurgem. Spalam lintea si o lasam la inmuiat 15 minute in apa rece. Curatam morcovul si il taiem rondele. Curatam usturoiul si il feliem. Intr-o oala punem uleiul de masline si adaugam morcovul si un praf de sare. Calim morcovul usor la foc mic, apoi adaugam...
Cum se prepara Ciorba de fasole uscata, reteta gustoasa de post
Fasolea lasat la inmuiat cateva ore o fierbem intr-o oala sub presiune pentru a reduce timpul de fierbere.
Curatam legumele si le spalam, apoi le tiem cubulete.
Intr-o oala punem la calit in ulei morcovul, telina, ardeiul...
Alegem fasolea, o spalam bine si o lasam acoperita cu apa calda pentru cateva ore. Scurgem apa si o punem la foc cu apa cat sa o depaseasca intr-o oala sub presiune pentru a reduce timpul de fierbere.
Curatam si spalam legumele. Taiem morcovul si pastarnacul rondele si ceapa in bucati mai...
Spalam si curatam legumele. Taiem guliile si zucchini in cuburi mai mari. Pastarnacul si partea alba a prazului le taiem rondele.
Intr-o oala punem la incins uleiul de masline. Adaugam prazul si pastarnacul, putina sare si acoperim vasul. Lasam acoperit la foc mic pana legumele se inmoaie...
Curatam si spalam legumele.Taiem morcovii cuburi mai mari, ceapa si ardeiul cubulete mici, iar dovleceii semirondele.Intr-o oala punem uleiul la incins. Adaugam morcovul, ardeiul gras si presaram putina sare.
Cand acestea s-au inmuiat usor, adaugam si ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat usor adaugam...
Cum se prepara Reteta gustoasa de Ciorba de linte verde, acrita cu lamaie:
Spalam lintea si o punea intr-un vas acoperita cu apa rece pentru cel putin o ora sa se inmoaie, apoi o scurgem.
Curatam legumele si le spalam. Taiem morcovul rondele, ardeiul gras si ceapa cubulete. Usturoiul il...
Taiem carnea in bucati potrivite si o spalam bine. Punem carnea intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2 degete si fierbem pana carnea este moale, spumand bine pentru a obtine o zeama limpede.
Scurgem zeama, pastrand carnea separat. Curatam ceapa,morcovul, ardeiul gras...
Spalam bine maruntaiele de la un pui. Punem carnea intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca cu cateva degete. Pornim focul iute pana se aduna deasupra spuma.Reducem focul la mic si spumam cat este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Intre timp taiem cubulete ceapa,...
Curatam ceapa si pastarnacul si le taiem in bucati mai mari.
Intr-o oala punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa si pastarnacul. Presaram putina sare si amestecam ocazional pana se inmoaie usor. Adaugam mazarea si acoperim cu apa calda. Fierbem 15 minute, dupa care adaugam...
Cum se prepara Reteta simpla de Ciorba de pui a la grec, bucurie gustativa intr-o reteta simpla si usor de preparat:
Spalam pieptul de pui si il punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa il depaseasca. Spumam bine si fierbem pana carnea este moale. Scoatem pieptul, il lasam sa se racoreasca...
Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa o depaseasca de 2-3 degete.Spumam bine si fierbem pana este moale. Strecuram zeama intr-un alt vas pe care il punem la fiert/.Adaugam ceapa tocata fin, morcovul si pastarnacul taiat cubulete mici si cartoful...
Spalam bine carnea portionata si o punem la fiert. Spumam bine si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate.
Intre timp curatam legumele.Taiem ceapa fin, morcovul si ardiul gras cubulete. Adaugam legumele peste carne si mai fierbem 10 minute. Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi...
Taiem ceapa fin, ardeiul gras cubulete, iar morcovul il radem pe razatoarea mare. Rosiile le taiem cuburi mici.
In uleiul incins punem la calit morcovul, ceapa si ardeiul gras impreuna cu un praf de sare.
Cand legumele s-au inmuiat, adaugam rosiile si zaharul. Acoperim cu un capac si...
Spalam bine carnea de miel portionata si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o depaseasca cu cateva degete. Spumam bine si fierbem pana este fiarta de jumatate.
Curatam legumele si le spalam. Ceapa o tocam fin, morcovul in semirondele, iar cartofii in cuburi mai mari.
Adaugam...
Curatam ceapa si morcovii, ii spalam si ii taiem in bucatele mai mari. In uleiul incins intr-o oala punem legumele cu un praf de sare si amestecam ocazional pana se inmoaie. Cand sunt moi adaugam usturoiul feliat si restul de condimente. Adaugam lintea spalata si scursa si acoperim cu apa...
Spalam pestele si il punem la fiert pentru 10 minute intr-o oala cu apa cat sa il acopere.Spumam de cate ori este nevoie, apoi scoatem carnea si trecem zeama printr-o sita, Curatam legumele, le spalam si le taiem in cuburi mici. Intr-o oala punem legumele la calit in ulei. Le lasam sa se inmoaie...
Spalam carnea si o punem la fiert cu apa cat sa o acopere si sa o depaseasca cu 2 degete. Spumam bine, apoi punem legumele intregi curatate si spalate.Punem orezul si mai fierbem 10 minute. Fierbem pana carnea este moale.
Scoatem legumele si potrivim de sare si piper. Daca este nevoie...
Curatam ceapa si pastarnacul, le spalam si le taiem in bucati mai mari.
In uleiul incins pus intr-o oala punem ceapa si pastarnacul. Presaram putina sare si punem capacul .Lasam la foc mic, amestecand ocazional pana se inmoaie. Adaugam mazarea congelata, apoi cartoful curatat, spalat si...
Spalam bine carnea si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca.
Intre timp curatam, spalam si tocam cubulete morcovul si pastarnacul, iar ceapa verde o tocam marunt, separat partea alba de cea verde.
Cand carnea este fiarta de jumatate, adaugam...
Spalam carnea bine dupa ce a fost portionata si o punem la fiert in apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca.
Spumam cat este nevoie si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate.
Adaugam ceapa tocata fin si morcovul taiat semirondele. Dupa 10 minute adaugam zucchini decojit si taiat...
Curatam morcovul, il spalam si il dam pe razatoarea mare. Tocam ceapa fin dupa ce a fost curatata si spalata. Intr-o oala punem la calit mai intai morcovul, apoi ceapa in uleiul incins. Cand legumele sunt moi stingem cu rosiile si completam cu apa calda. Cand apa incepe sa fiaba...
Curatam morcovul, il spalam si il dam pe razatoarea mare. Il punem la calit in uleiul incins. Cand morcovul s-a inmuiat adaugam prazul taiat rondele, apoi mazarea congelata. Stingem cu apa si fierbem 15 minute. Adaugam pasta de ardei si rosiile, iar dupa 10 minute couscousul. Potrivim de...
Curatam legumele, le spalam si le taiem bucati mai mari. Le punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa le acopere si sa le depaseasca. Adaugam foaia de dafin, piperul boabe, sare si grasimea de pasare. Fierbem 20 de minute, apoi strecuram zeama pentru a indeparta piperul si foaia de dafin. Pastram...
Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Spumam si fierbem de jumatate. Adaugam morcovul, ceapa si pastarnacul taiate cubulete, iar dupa 10 minute fasolea verde. Lasam sa fiarba 5 minute si adaugam pasta...
Spalam bine carnea si o punem intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Fierbem si spumam de cate ori este nevoie pana carnea este fiarta de jumatate.
Intre timp curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete. Adaugam legumele si fierbem 10 minute, dupa care...
Supa de peste cu taitei de ovaz
Bucatile de peste spalate bine le punem la fiert intr-o oala cu apa rece. Spumam bine si fierbem 10 -15 minute. Scoatem bucatile de carne intr-un castron si le lasam la racit, apoi scurgem zeama printr-o sita deasa pentru a indeparta ebventualele resturi sau oase si pastram zeama. Curatam...
Ciorba de fasole boabe pestrita congelata
Curatam legumele. Taiem ceapa marunt, morcovul il taiem in semirondele, telina si ardeiul gras cubulete. In uleiul incins punem la calit in aceasta ordine morcovul, ceapa, telina si ardeiul gras. Cand legumele s-au inmuiat usor, adaugam boabele de fasole. Stingem cu apa calda, adaugam piper,...
Ciorba deasa de legume, cu chiftelute de pui si branza
Curatam legumele. Taiem ceapa, morcovul, telina, ardeiul gras cubulete. Scurgem fasolea rosie. Taiem dovlecelul cuburi mai mari sau semirondele. Desfacem conopida in buchetele, In uleiul incins punem mai intai morcovul,apoi ardeiul gras si telina. Cand acestea se inmoaie usor adaugam...
Ciorba de pui cu paste cu ovaz
Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert. Spumam bine pentru a obtine o zeama limpede..Eu am fiert carnea la oala sub presiune pentru a reduce timpul. Cand carnea este moae scurgem zeama,. Curatam legumele si le spalam. Taiem morcovul semirondele, ardeiul gras, telina si...
Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie
Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert acoperita cu apa rece. Spumam bine pana carnea este fiarta. Pentru vca puiul era de tara, deci mai tare, am fiert carnea intr-o oala sub presiune. Curatam legumele si le spalam. Morcovul si cartoful le taiem cubulete, iar ceapa o tacam...
Supa crema de conopida cu linte rosie
Taiem conopida bucatele, o spalam si o scurgem. Spalam lintea si o lasam la inmuiat 15 minute in apa rece. Curatam morcovul si il taiem rondele. Curatam usturoiul si il feliem. Intr-o oala punem uleiul de masline si adaugam morcovul si un praf de sare. Calim morcovul usor la foc mic, apoi adaugam...
Ciorba de fasole uscata, reteta gustoasa de post
Cum se prepara Ciorba de fasole uscata, reteta gustoasa de post Fasolea lasat la inmuiat cateva ore o fierbem intr-o oala sub presiune pentru a reduce timpul de fierbere. Curatam legumele si le spalam, apoi le tiem cubulete. Intr-o oala punem la calit in ulei morcovul, telina, ardeiul...
Supa crema de fasole uscata
Alegem fasolea, o spalam bine si o lasam acoperita cu apa calda pentru cateva ore. Scurgem apa si o punem la foc cu apa cat sa o depaseasca intr-o oala sub presiune pentru a reduce timpul de fierbere. Curatam si spalam legumele. Taiem morcovul si pastarnacul rondele si ceapa in bucati mai...
Supa crema de gulii si zucchini
Spalam si curatam legumele. Taiem guliile si zucchini in cuburi mai mari. Pastarnacul si partea alba a prazului le taiem rondele. Intr-o oala punem la incins uleiul de masline. Adaugam prazul si pastarnacul, putina sare si acoperim vasul. Lasam acoperit la foc mic pana legumele se inmoaie...
Ciorba de legume
Curatam si spalam legumele.Taiem morcovii cuburi mai mari, ceapa si ardeiul cubulete mici, iar dovleceii semirondele.Intr-o oala punem uleiul la incins. Adaugam morcovul, ardeiul gras si presaram putina sare. Cand acestea s-au inmuiat usor, adaugam si ceapa. Cand ceapa s-a inmuiat usor adaugam...
Reteta gustoasa de Ciorba de linte verde, acrita cu lamaie
Cum se prepara Reteta gustoasa de Ciorba de linte verde, acrita cu lamaie: Spalam lintea si o punea intr-un vas acoperita cu apa rece pentru cel putin o ora sa se inmoaie, apoi o scurgem. Curatam legumele si le spalam. Taiem morcovul rondele, ardeiul gras si ceapa cubulete. Usturoiul il...
Ciorba de miel cu dovlecei
Taiem carnea in bucati potrivite si o spalam bine. Punem carnea intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2 degete si fierbem pana carnea este moale, spumand bine pentru a obtine o zeama limpede. Scurgem zeama, pastrand carnea separat. Curatam ceapa,morcovul, ardeiul gras...
Ciorba de potroace
Spalam bine maruntaiele de la un pui. Punem carnea intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca cu cateva degete. Pornim focul iute pana se aduna deasupra spuma.Reducem focul la mic si spumam cat este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Intre timp taiem cubulete ceapa,...
Supa crema de mazare cu spanac
Curatam ceapa si pastarnacul si le taiem in bucati mai mari. Intr-o oala punem uleiul la incins, apoi adaugam ceapa si pastarnacul. Presaram putina sare si amestecam ocazional pana se inmoaie usor. Adaugam mazarea si acoperim cu apa calda. Fierbem 15 minute, dupa care adaugam...
Reteta simpla de Ciorba de pui a la grec, bucurie gustativa intr-o reteta simpla si usor de preparat
Cum se prepara Reteta simpla de Ciorba de pui a la grec, bucurie gustativa intr-o reteta simpla si usor de preparat: Spalam pieptul de pui si il punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa il depaseasca. Spumam bine si fierbem pana carnea este moale. Scoatem pieptul, il lasam sa se racoreasca...
Ciorba de caprioara cu rosii
Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa o depaseasca de 2-3 degete.Spumam bine si fierbem pana este moale. Strecuram zeama intr-un alt vas pe care il punem la fiert/.Adaugam ceapa tocata fin, morcovul si pastarnacul taiat cubulete mici si cartoful...
Ciorba de porc cu dovlecei in zeama de varza
Spalam bine carnea portionata si o punem la fiert. Spumam bine si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate. Intre timp curatam legumele.Taiem ceapa fin, morcovul si ardiul gras cubulete. Adaugam legumele peste carne si mai fierbem 10 minute. Dovleceii ii curatam de coaja si ii taiem cuburi...
Supa de rosii
Taiem ceapa fin, ardeiul gras cubulete, iar morcovul il radem pe razatoarea mare. Rosiile le taiem cuburi mici. In uleiul incins punem la calit morcovul, ceapa si ardeiul gras impreuna cu un praf de sare. Cand legumele s-au inmuiat, adaugam rosiile si zaharul. Acoperim cu un capac si...
Ciorba de miel cu mazare si cartofi
Spalam bine carnea de miel portionata si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o depaseasca cu cateva degete. Spumam bine si fierbem pana este fiarta de jumatate. Curatam legumele si le spalam. Ceapa o tocam fin, morcovul in semirondele, iar cartofii in cuburi mai mari. Adaugam...
Supa greceasca de linte rosie
Curatam ceapa si morcovii, ii spalam si ii taiem in bucatele mai mari. In uleiul incins intr-o oala punem legumele cu un praf de sare si amestecam ocazional pana se inmoaie. Cand sunt moi adaugam usturoiul feliat si restul de condimente. Adaugam lintea spalata si scursa si acoperim cu apa...
Ciorba de somn in zeama de varza
Spalam pestele si il punem la fiert pentru 10 minute intr-o oala cu apa cat sa il acopere.Spumam de cate ori este nevoie, apoi scoatem carnea si trecem zeama printr-o sita, Curatam legumele, le spalam si le taiem in cuburi mici. Intr-o oala punem legumele la calit in ulei. Le lasam sa se inmoaie...
Ciorba greceasca de miel
Spalam carnea si o punem la fiert cu apa cat sa o acopere si sa o depaseasca cu 2 degete. Spumam bine, apoi punem legumele intregi curatate si spalate.Punem orezul si mai fierbem 10 minute. Fierbem pana carnea este moale. Scoatem legumele si potrivim de sare si piper. Daca este nevoie...
Supa crema de mazare cu crenvursti
Curatam ceapa si pastarnacul, le spalam si le taiem in bucati mai mari. In uleiul incins pus intr-o oala punem ceapa si pastarnacul. Presaram putina sare si punem capacul .Lasam la foc mic, amestecand ocazional pana se inmoaie. Adaugam mazarea congelata, apoi cartoful curatat, spalat si...
Ciorba de miel cu rosii
Spalam bine carnea si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca. Intre timp curatam, spalam si tocam cubulete morcovul si pastarnacul, iar ceapa verde o tocam marunt, separat partea alba de cea verde. Cand carnea este fiarta de jumatate, adaugam...
Bors de porc cu stevie si zucchini
Spalam carnea bine dupa ce a fost portionata si o punem la fiert in apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca. Spumam cat este nevoie si fierbem pana carnea este fiarta de jumatate. Adaugam ceapa tocata fin si morcovul taiat semirondele. Dupa 10 minute adaugam zucchini decojit si taiat...
Ciorba de stevie cu cartofi
Curatam morcovul, il spalam si il dam pe razatoarea mare. Tocam ceapa fin dupa ce a fost curatata si spalata. Intr-o oala punem la calit mai intai morcovul, apoi ceapa in uleiul incins. Cand legumele sunt moi stingem cu rosiile si completam cu apa calda. Cand apa incepe sa fiaba...
Ciorba cu mazare, praz si salata verde
Curatam morcovul, il spalam si il dam pe razatoarea mare. Il punem la calit in uleiul incins. Cand morcovul s-a inmuiat adaugam prazul taiat rondele, apoi mazarea congelata. Stingem cu apa si fierbem 15 minute. Adaugam pasta de ardei si rosiile, iar dupa 10 minute couscousul. Potrivim de...
Supa cu oua
Curatam legumele, le spalam si le taiem bucati mai mari. Le punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa le acopere si sa le depaseasca. Adaugam foaia de dafin, piperul boabe, sare si grasimea de pasare. Fierbem 20 de minute, apoi strecuram zeama pentru a indeparta piperul si foaia de dafin. Pastram...
Bors de fasole verde cu carne de porc
Portionam carnea, o spalam bine si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Spumam si fierbem de jumatate. Adaugam morcovul, ceapa si pastarnacul taiate cubulete, iar dupa 10 minute fasolea verde. Lasam sa fiarba 5 minute si adaugam pasta...
Bors de bibilica cu gulii
Spalam bine carnea si o punem intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca de 2-3 degete. Fierbem si spumam de cate ori este nevoie pana carnea este fiarta de jumatate. Intre timp curatam legumele, le spalam si le taiem cubulete. Adaugam legumele si fierbem 10 minute, dupa care...