Ciorba de potroace

de katty in Ciorbe, 5 Sep 2021 | 3113 vizualizari

 

Retete de suflet
Nu, eu nu am fost la nunta si nu a trebuit sa ma dreg, dar totusi o ciorba de potroace e bine venita oricand, mai ales ca mi-a facut pofta Clementina.

 

INGREDIENTE

  • maruntaiele de la un pui de tara(aripi, gat, spate)
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura orez
  • 200 gr rosii cubulete
  • zeama de varza dupa gust
  • leustean verde
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de potroace:

Spalam bine maruntaiele de la un pui. Punem carnea intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca cu cateva degete. Pornim focul iute pana se aduna deasupra spuma.Reducem focul la mic si spumam cat este nevoie pentru a obtine o zeama limpede. Intre timp taiem cubulete ceapa, morcovul, telina si ardeiul gras. Cand carnea este fiarta  de jumatate adaugam zarzavaturile. Fierbem 10 minute si adaugam orezul si rosiile. Dupa ce sunt fierte si rosiile adaugam zeama de varza fiarta separat,piper si sare daca mai este nevoie. Daca este nevoie completam cu apa calda. Fierbem 3-4 minute, dupa care adaugam leusteanul tocat fin si oprim focul.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de potroace" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de potroace – Multicooker