Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

de katty in Ciorbe, 6 Dec 2021 | 3568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de la un pui de tara(aripi, spate, gat)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cartof mare
  • 150 gr fasole verde
  • 50 gr cuscus
  • 1 ou
  • sare
  • piper negru macinat
  • 1 lingura legume deshidratate optional
  • zeama de lamaie dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie:

Spalam bine carnea de pui si o punem la fiert acoperita cu apa rece. Spumam bine pana carnea este  fiarta. Pentru vca puiul era de tara, deci mai tare, am fiert carnea intr-o oala sub presiune. Curatam legumele  si le spalam. Morcovul si cartoful le taiem cubulete, iar ceapa o tacam fin. Punem toate legumele la fiert  cu apa rece cat sa le acopere si un praf de sare. Cand legumele  s-au inmuiat usor adaugam si carnea fiarta de pui impreuna cu zeama. Adaugam cuscusul, legumele deshidratate, sare si piper si mai fierbem 5 minute. Batem intr-un castron oul impreuna cu zeama de lamaie si turnam zeama fierbinte peste el batand continuu. Turnam compozitia in oala, omogenizam si oprim focul. Deasupra presaram patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui si ficatei