Taiem carnea in bucati potrivite. Tocam varza fin, presaram peste ea 1 lingurita sare si o frecam bine cu sarea sa se inmoaie putin.
Pornim aparatul pe functia sotare mediu. Cand aparatul este pregatit, punem uleiul si carnea si o rumenim usor pe toate partile. Oprim aparatul si scoatem carnea...
Taiem carnea in cuburi potrivite de marime. Curatam si tocam ceapa fin. Curatam morcovul, il spalam si il dam pe razatoarea mare. In uleiul incins punem carnea si amestecam ocazional pana isi schimba culoarea. Adaugam mai intai ceapa, apoi morcovul si le lasam pana incep sa se inmoaie usor....
Taiem pulpa de curcan si slanina cubulete si le trecem prin masina de carne cu sita mai mica. Descojim usturoiul si il trecem prin presa marunta. Adaugam peste carnea tocata usturoiul maruntit, sare, piper si boiaua dulce .
Omogenizam bine compozitia turnand cate putina apa rece.
Acoperim...
Crestam carnatii in 2-3 locuri si ii punem la rumenit intr-o cratita in uleiul incins. Cand s-au rumenit frumos pe toate partile ii scoatem intr-o farfurie. In uleiul ramas calim ceapa tocata fin. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in bucati mai mari. Cand ceapa s-a inmuiat adaugam cartofii...
Curatam ceapa si usturoiul si le tocam fin. Curatam ficatul si il taiem cubulete mici.Il punem intr-un vas acoperit cu apa rece si il tinem jumatate de ora. Inima o spala bine, o taiem cubulete si o punem la fiert 10 minute intr-o craticioara cu apa clocotita, dupa care o scurgem. Bosogul...
Tocam carnea de pui. Curatam morcovul si dovlecelul si le radem pe razatoarea mare. Amestecam pieptul de pui cu morcovul, zucchini, ouale, pesmetul, mararul si patrunjelul tocat fin, sare si piper si omogenizam compozitia. Formam cu mainile ude bile din compozitie pe care le asezam pe...
Curatam bine pulpele de pui, eventual le mai parlim daca mai au urme de pene, le spalam si le tamponam bine. Intr-o cratita care poate merge la cuptor rumenim usor pulpele saarate si piperate in ulei. Scoatem pulpele pe o farfurie. Curatam prazul si ardeiul gras si le spalam. Taiem prazul...
Curatam ceapa si ardeii si ii taiem cubulete mici.
Curatam vanata, o descojim si o taiem cuburi pe care presaram sare si le asezam intr-o sita la scurs. Pieptul de pui il taiem in bucati potrivite. Intr-o craticioara incintam uleiul si punem pieptul de pui.
Cand pieptul de pui...
Cum se prepara Reteta de ficatei de pui in sos de rosii cu mamaliguta
Curatam bine ficatul de pielite si il taiem in jumatati. Il spalam cu apa rece si il scurgem bine.
Tocam ceapa fin si o punem la calit inrtr-o tigaie adanca impreuna cu uleiul si un praf de sare. Cand ceapa s-a inmuiat,...
Spalam bine organele, le taiem in bucati mai mici si le fierbem cateva minute in apa clocotita cu sare. Le scoatem intr-un vas si le lasam sa se raceasca, dupa care le taiem in bucati mai mici si le dam prin masina de tocat carne cu gauri mai mari impreuna cu ceapa verde. Daca doriti, puteti sa...
Taiem inimile in 4, limbile in doua si le tinem jumatate de ora in apa rece. Le punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa le acopere si sa le depaeasca putin. Spumam bine si fierbem pana se inmoaie bine.Scoatem carnea si pastram zeama. Procedam la fel cu capatana si gusa de porc.In zeama in...
Condimentam pulpele de pui cu condimente de pui dupa preferinta (sare, piper, rozmarin, usturoi, boia).
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi potrivite.
Turnam uleiul intr-o tava. Asezam cartofii asezonati cu sare, piper, cimbru si boia. Asezam creanga de rozmarin deasupra,...
Punem creierul intr-un vas cu apa rece si il lasam pentru cel putin 1 ora. Scurgem creierul si il clocotim 2-3 minute intr-o oala cu apa si putina sare, apoi il scurgem intr-o sita.
Taiem rinichii pe jumatate, ii curatam de grasime si ii taiem in cubulete mici. Ii punem intr-un vas acoperiti...
Presaram condimentele peste carne si o masam bine.
Asezam carnea intr-o tava, punem 1/2 de pahar de apa, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 de minute, scoatem folia si lasam sa se rumeneasca. Cand carnea este rumena o scoatem, iar in tava turnam vinul.
Punem tava...
Curatam ficatul de pui, il taiem in jumatati, il spalam bine si il scurgem bine.
Intr-o tigaie punem 15 gr unt si cand incepe sa se topeasca punem ficatul de pui. Acoperim cu un capac. Lasam sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Inainte de a da jos presaram sare si piper.
Intr-o alta...
Taiem rinichii pe jumatate si curatam bine interiorul de grasime. Taiem rinichii in bucati mici si ii punem intr-un castron, acoperiti cu apa si cele 2 linguri de otet. Ii lasam asa 1-2 ore.
Scurgem rinichii, ii spalam bine si ii mai lasam 1/2 de ora in apa rece. Carnea o taiem cubulete de...
Taiem carnatul in bucati potrivite. Curatam ceapa, o spalam si o taiem semirondele. Intr-o tava punem ceapa, uleiul si asezam deasupra carnatii. Dam tava la cuptor. Cand carnatul este rumenit deasupra il intoarcem pe partea cealalta. Cand ceapa este moale si carnatul s-a rumenit scoatem tava si...
Cum se prepara Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi, o reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa:
Taiem carnea in bucati potrivite.
In uleiul incins punem carnea. Cand s-a albit bine pe toate partile, adaugam ceapa tocata fin. Acoperim cu un capac si lasam la foc mic. Amestecam...
Parlim aripile de curcan daca este nevoie, apoi le taiem pe jumatate. Spalam bine aripile si le punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa le acopere si sa le depaseasca de o lat de mana.Dam focul mare pana incep sa fiarba, apoi reducem focul la mic.Spumam bine pentru a obtine o zeama limpede. Cand...
Spalam carnea si o tamponam bine cu un servet absorbant.
Cu un cutit cu varf subtire taiem carnea astfel sa o facem subtire. Punem bucata de carne pe un tocator si o batem cu un ciocan de snitele pentru a o subtia cat mai mult, pentru a o rula cu usurinta. Presaram sare, piper si putin...
Spalam carnea si o taiem in bucati potrivite. Curatam ceapa, o spalam si o tocam fin.
Intr-o tava turnam uleiul, punem ceapa, apoi bucatile de carne. Dam tava la cuptorul preincalzit pana ceapa se inmoaie si carnea incepe sa se rumeneasca usor, iar apa lasata de carne a scazut. Adaugam...
Taiem carnea in bucati mai mici. O asezam intr-un vas cu capac si adauam peste ea vinul, piper, foi de dafin si cimbru..Acoperim vasul si il lasam la frigider 12-24 ore, avand grija sa amestecam in vas din cand in cand. Scurgem carnea intr-o sita, pastrand zeama. Tocam ceapa fin si dam...
Taiem carnea in bucati potrivite. Curatam ceapa si o tocam marunt.
In uleiul incins punem carnea si amestecam ocazional in ea pana isi schimba culoarea. Adaugam ceapa si lasam sa se inmoaie si sa se rumeneasca usor. Acoperim cu apa calda si fierbem pana carnea este moale.
Adaugam rosiile,...
Cum se prepara Ficat de pui prajit la tigaie, reteta rapida cu un rezultat suculent si delicios:
Curatam bine ficatul de pielite, il spalam bine si il scurgem.
Il punem intr-un castron si turnam laptele. Acoperim castronul si il lasam la frigider 30 de minute.
Intr-o tigaie punem untul...
Scoatem cotoarele si semintele ardeilor, fie cu ajutorul unui cutit, fie impingand cotorul cu mana spre interior, apoi tragand de el spre exterior. Spalam bine ardeii, apoi ii asezam putin cu gura in jos sa se scurga de apa. Presaram putina sare pe interior si ii lasam in asteptare.
Tocam...
Taiem carnea in bucati potrivite pe care le spalam bine.
Intr-o cratita punem uleiul sa sa incinte. Adaugam carnea si acoperim cu un capac. Lasam carnea pana scade zeama lasata, apoi punem mai intai ceapa, apoi ardeiul gras taiate cubulete.
Cand ceapa si ardeiul s-au inmuiat, adaugam varza...
Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar.
Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza dulce cu telemeaua si ardeiul kapia copt, decojit, scurs bine si taiat cubulete.
Adaugam piper si...
Coastele portionate in bucati potrivite le spalam bine si le punem intr-un vas.
Adaugam foile de dafin, cimbru, piperul, oregano si vinul si amestecam bine. Punem vasul la frigider pentru cateva ore sau de seara pana a doua zi.
Intr-o cratita punem ceapa taiata julienne in uleiul incins....
Asezam pulpa spalata intr-o tava.
Presaram condimentele (sare, piper, boia, cimbru) si masam usor carnea. Stropim carnea cu ulei.
Punem vinul in tava, foaia de dafin si cateii de usturoi. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam tava la cuptor. Lasam 30 de minute, dupa care scoatem...
Carnea spalata si zvantata se condimenteaza cu cimbru. sare si piper.
Punem carnea la prajit intr-o tigaie in uleiul incins. Intoarcem carnea pe ambele parti sa se rumeneasca frumos, apoi o scoatem intr-o farfurie si o pastram la cald.
In grasimea ramasa de la carne punem vinul si...
Varza rosie la Crock Pot cu carne de curcan
Taiem carnea in bucati potrivite. Tocam varza fin, presaram peste ea 1 lingurita sare si o frecam bine cu sarea sa se inmoaie putin. Pornim aparatul pe functia sotare mediu. Cand aparatul este pregatit, punem uleiul si carnea si o rumenim usor pe toate partile. Oprim aparatul si scoatem carnea...
Papricas de porc cu galuste
Taiem carnea in cuburi potrivite de marime. Curatam si tocam ceapa fin. Curatam morcovul, il spalam si il dam pe razatoarea mare. In uleiul incins punem carnea si amestecam ocazional pana isi schimba culoarea. Adaugam mai intai ceapa, apoi morcovul si le lasam pana incep sa se inmoaie usor....
Carnati de curcan
Taiem pulpa de curcan si slanina cubulete si le trecem prin masina de carne cu sita mai mica. Descojim usturoiul si il trecem prin presa marunta. Adaugam peste carnea tocata usturoiul maruntit, sare, piper si boiaua dulce . Omogenizam bine compozitia turnand cate putina apa rece. Acoperim...
Mancare de cartofi cu ardei copt si carnati
Crestam carnatii in 2-3 locuri si ii punem la rumenit intr-o cratita in uleiul incins. Cand s-au rumenit frumos pe toate partile ii scoatem intr-o farfurie. In uleiul ramas calim ceapa tocata fin. Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in bucati mai mari. Cand ceapa s-a inmuiat adaugam cartofii...
Tocanita din organe de miel cu mamaliguta
Curatam ceapa si usturoiul si le tocam fin. Curatam ficatul si il taiem cubulete mici.Il punem intr-un vas acoperit cu apa rece si il tinem jumatate de ora. Inima o spala bine, o taiem cubulete si o punem la fiert 10 minute intr-o craticioara cu apa clocotita, dupa care o scurgem. Bosogul...
Chiftele coapte de pui cu legume
Tocam carnea de pui. Curatam morcovul si dovlecelul si le radem pe razatoarea mare. Amestecam pieptul de pui cu morcovul, zucchini, ouale, pesmetul, mararul si patrunjelul tocat fin, sare si piper si omogenizam compozitia. Formam cu mainile ude bile din compozitie pe care le asezam pe...
Orez cu ardei gras, praz si pulpe de pui
Curatam bine pulpele de pui, eventual le mai parlim daca mai au urme de pene, le spalam si le tamponam bine. Intr-o cratita care poate merge la cuptor rumenim usor pulpele saarate si piperate in ulei. Scoatem pulpele pe o farfurie. Curatam prazul si ardeiul gras si le spalam. Taiem prazul...
Tocanita de vara cu vinete si piept de pui
Curatam ceapa si ardeii si ii taiem cubulete mici. Curatam vanata, o descojim si o taiem cuburi pe care presaram sare si le asezam intr-o sita la scurs. Pieptul de pui il taiem in bucati potrivite. Intr-o craticioara incintam uleiul si punem pieptul de pui. Cand pieptul de pui...
Reteta de ficatei de pui in sos de rosii cu mamaliguta
Cum se prepara Reteta de ficatei de pui in sos de rosii cu mamaliguta Curatam bine ficatul de pielite si il taiem in jumatati. Il spalam cu apa rece si il scurgem bine. Tocam ceapa fin si o punem la calit inrtr-o tigaie adanca impreuna cu uleiul si un praf de sare. Cand ceapa s-a inmuiat,...
Drob de miel in aluat
Spalam bine organele, le taiem in bucati mai mici si le fierbem cateva minute in apa clocotita cu sare. Le scoatem intr-un vas si le lasam sa se raceasca, dupa care le taiem in bucati mai mici si le dam prin masina de tocat carne cu gauri mai mari impreuna cu ceapa verde. Daca doriti, puteti sa...
Toba de casa
Taiem inimile in 4, limbile in doua si le tinem jumatate de ora in apa rece. Le punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa le acopere si sa le depaeasca putin. Spumam bine si fierbem pana se inmoaie bine.Scoatem carnea si pastram zeama. Procedam la fel cu capatana si gusa de porc.In zeama in...
Pulpe de pui cu cascaval si cartofi la cuptor
Condimentam pulpele de pui cu condimente de pui dupa preferinta (sare, piper, rozmarin, usturoi, boia). Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cuburi potrivite. Turnam uleiul intr-o tava. Asezam cartofii asezonati cu sare, piper, cimbru si boia. Asezam creanga de rozmarin deasupra,...
Mancare de rinichi cu creier de porc
Punem creierul intr-un vas cu apa rece si il lasam pentru cel putin 1 ora. Scurgem creierul si il clocotim 2-3 minute intr-o oala cu apa si putina sare, apoi il scurgem intr-o sita. Taiem rinichii pe jumatate, ii curatam de grasime si ii taiem in cubulete mici. Ii punem intr-un vas acoperiti...
Cotlet de porc in sos aromat
Presaram condimentele peste carne si o masam bine. Asezam carnea intr-o tava, punem 1/2 de pahar de apa, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 30 de minute, scoatem folia si lasam sa se rumeneasca. Cand carnea este rumena o scoatem, iar in tava turnam vinul. Punem tava...
Legume trase la tigaie, cu ficatei de pui
Curatam ficatul de pui, il taiem in jumatati, il spalam bine si il scurgem bine. Intr-o tigaie punem 15 gr unt si cand incepe sa se topeasca punem ficatul de pui. Acoperim cu un capac. Lasam sa se rumeneasca usor pe ambele parti. Inainte de a da jos presaram sare si piper. Intr-o alta...
Tochitura dunareana
Taiem rinichii pe jumatate si curatam bine interiorul de grasime. Taiem rinichii in bucati mici si ii punem intr-un castron, acoperiti cu apa si cele 2 linguri de otet. Ii lasam asa 1-2 ore. Scurgem rinichii, ii spalam bine si ii mai lasam 1/2 de ora in apa rece. Carnea o taiem cubulete de...
Carnati de casa in sos de rosii cu ceapa rosie
Taiem carnatul in bucati potrivite. Curatam ceapa, o spalam si o taiem semirondele. Intr-o tava punem ceapa, uleiul si asezam deasupra carnatii. Dam tava la cuptor. Cand carnatul este rumenit deasupra il intoarcem pe partea cealalta. Cand ceapa este moale si carnatul s-a rumenit scoatem tava si...
Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi, o reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa
Cum se prepara Tocanita cu carne de porc, mazare si cartofi, o reteta simpla si gustoasa ca la mama acasa: Taiem carnea in bucati potrivite. In uleiul incins punem carnea. Cand s-a albit bine pe toate partile, adaugam ceapa tocata fin. Acoperim cu un capac si lasam la foc mic. Amestecam...
Piftie de aripi de curcan
Parlim aripile de curcan daca este nevoie, apoi le taiem pe jumatate. Spalam bine aripile si le punem la fiert intr-o oala cu apa cat sa le acopere si sa le depaseasca de o lat de mana.Dam focul mare pana incep sa fiarba, apoi reducem focul la mic.Spumam bine pentru a obtine o zeama limpede. Cand...
Rulada aromata de porc
Spalam carnea si o tamponam bine cu un servet absorbant. Cu un cutit cu varf subtire taiem carnea astfel sa o facem subtire. Punem bucata de carne pe un tocator si o batem cu un ciocan de snitele pentru a o subtia cat mai mult, pentru a o rula cu usurinta. Presaram sare, piper si putin...
Pulpa de porc la cuptor in sos de rosii
Spalam carnea si o taiem in bucati potrivite. Curatam ceapa, o spalam si o tocam fin. Intr-o tava turnam uleiul, punem ceapa, apoi bucatile de carne. Dam tava la cuptorul preincalzit pana ceapa se inmoaie si carnea incepe sa se rumeneasca usor, iar apa lasata de carne a scazut. Adaugam...
Papricas de caprioara
Taiem carnea in bucati mai mici. O asezam intr-un vas cu capac si adauam peste ea vinul, piper, foi de dafin si cimbru..Acoperim vasul si il lasam la frigider 12-24 ore, avand grija sa amestecam in vas din cand in cand. Scurgem carnea intr-o sita, pastrand zeama. Tocam ceapa fin si dam...
Miel cu rosii si spanac
Taiem carnea in bucati potrivite. Curatam ceapa si o tocam marunt. In uleiul incins punem carnea si amestecam ocazional in ea pana isi schimba culoarea. Adaugam ceapa si lasam sa se inmoaie si sa se rumeneasca usor. Acoperim cu apa calda si fierbem pana carnea este moale. Adaugam rosiile,...
Ficat de pui prajit la tigaie, reteta rapida cu un rezultat suculent si delicios
Cum se prepara Ficat de pui prajit la tigaie, reteta rapida cu un rezultat suculent si delicios: Curatam bine ficatul de pielite, il spalam bine si il scurgem. Il punem intr-un castron si turnam laptele. Acoperim castronul si il lasam la frigider 30 de minute. Intr-o tigaie punem untul...
Ardei umpluti cu carne de porc
Scoatem cotoarele si semintele ardeilor, fie cu ajutorul unui cutit, fie impingand cotorul cu mana spre interior, apoi tragand de el spre exterior. Spalam bine ardeii, apoi ii asezam putin cu gura in jos sa se scurga de apa. Presaram putina sare pe interior si ii lasam in asteptare. Tocam...
Varza dulce cu carne de miel
Taiem carnea in bucati potrivite pe care le spalam bine. Intr-o cratita punem uleiul sa sa incinte. Adaugam carnea si acoperim cu un capac. Lasam carnea pana scade zeama lasata, apoi punem mai intai ceapa, apoi ardeiul gras taiate cubulete. Cand ceapa si ardeiul s-au inmuiat, adaugam varza...
Piept de pui umplut
Spalam pieptul de pui, il tamponam cu un servet si cu ajutorul unui cutit cu varf ascutit facem cate un buzunar. Presaram cu sare si piper atat pe exterior, cat si pe interior. Amestecam branza dulce cu telemeaua si ardeiul kapia copt, decojit, scurs bine si taiat cubulete. Adaugam piper si...
Coaste de caprioara in sos de rosii cu ciuperci
Coastele portionate in bucati potrivite le spalam bine si le punem intr-un vas. Adaugam foile de dafin, cimbru, piperul, oregano si vinul si amestecam bine. Punem vasul la frigider pentru cateva ore sau de seara pana a doua zi. Intr-o cratita punem ceapa taiata julienne in uleiul incins....
Pulpa de porc la cuptor cu vin si usturoi
Asezam pulpa spalata intr-o tava. Presaram condimentele (sare, piper, boia, cimbru) si masam usor carnea. Stropim carnea cu ulei. Punem vinul in tava, foaia de dafin si cateii de usturoi. Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam tava la cuptor. Lasam 30 de minute, dupa care scoatem...
Ceafa la tigaie cu sos
Carnea spalata si zvantata se condimenteaza cu cimbru. sare si piper. Punem carnea la prajit intr-o tigaie in uleiul incins. Intoarcem carnea pe ambele parti sa se rumeneasca frumos, apoi o scoatem intr-o farfurie si o pastram la cald. In grasimea ramasa de la carne punem vinul si...