A venit rindul bucatarasilor pentru seria de interviuri. Azi, Gabytza noastra vesela, careia apropiatii ii spun Zuzulina (http://gabyd2.blogspot.com/)
Capitolul despre Gaby_d
1. 3 cuvinte care o definesc pe Gaby?
Veselă, fericită, zăpăcită :d
2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
Cafea, pc, nişte chibrituri sau o brichetă :)) (familia nu-i lucru, nu? :)) )
3. Ce te face sa zimbesti?
Râd din orice :)); replicile fiului meu (5 ani juma'), care îmi spunea ieri că numa' el ştie ce viaţă are :))),recompensele de suflet primite pentru ceva la care am contribuit, atunci când sunt nervoasă şi soţul glumeşte pentru a mă scoate din acea stare
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
Niciuna :)), nu am o afinitate în mod special pentru nimeni; aş invita gaşca bucataraş.ro, toate zăpăcitele de-acolo :)).. Dar hai totuşi să specific că-mi plac in mod special prezentările şi reţetele lui Adi Hadean şi ale bucătarului maniac; i-aş invita dar i-aş pune să gătească ei, nu m-aş face eu de ruşine :)))
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
la o cabană
Capitoul Gaby in bucatarie
1. Care este mincarea ta preferata?
Clătitele bănătene. (pentru astea multumesc din suflet doamnei Laura Laurenţiu)
2. Ce ai mincat si te-a uimit?
Nu-mi amintesc acum...
3. Ce nu-ti place sa manici?
Nu sunt pretenţioasă.acasă îmi fac ce-mi place dar dacă sunt undeva în afara bucătariei mele nu fac mofturi, important e ca vesela din care mănănc să fie curată, altfel nu pot lua nici măcar o înghiţitură.
4. Care este bautura ta preferata?
Coca cola- însă beau destul de rar pentru că sunt bine cunoscute , studiate şi demonstrate efectele nocive
5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
Nu ştiu dacă există ceva universal valabil, fiecare mâncare are secretul ei însă gusturile sunt atât de variate încat n-aş putea emite ceva ce sa fie acceptat în unanimitate; aparatele de gătit ..la fel..important e ca în ceea ce faci acolo să pui puţin din sufletul tău, să te gandeşti la cei ce vor gusta bucatele şi la satisfacţia ta când îi vezi că rup un colţ de pâine şi-nting în farfurie, lasând-o curată :d :))).
Capitolul Gaby despre blogosfera culinara
1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
O părere excelentă. Consider că oricine ajunge să-şi facă un blog culinar, o face din pasiune pentru acest capitol. Apreciez oamenii care gătesc, care încearcă să progreseze în ce priveşte originaliteatea, fotografia, prezentarea. Orice blog, oricât de slăbut ar fi calitativ, poate constitui o sursă de inspiraţie pentru un începător în ale bucătărie
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Bucătar maniac.
3. Cit timp dedici blogului tau culinar pe zi?
Blogului personal maxim o oră, în schimb pentru bucătăraş. ro....mai bine nu zic :)))))
4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?
http://jacktelskochbuch.blogspot.com
5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
Felicitarile mele pentru munca depusă în ce priveşte prepararea reţetelor cât şi pentru amabilitatea şi dorinţa de a transmite mai departe specificul mâncărurilor tradiţionale româneşti sau în alte cazuri introducerea reţetelor din alte ţări în bucătăria românească.
Capitolul Bucataras.ro
Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site ...
-e site-ul meu de suflet
-bună sursă de inspiraţie
-complex şi vesel
Măi da' mult mai scriu, vă închipuiţi cum sunt când vorbesc ?:))))