Interviurile bucataras.ro:Mitinita

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 11 Noi 2014, 15:30

Articol pe placul a 37 bucatarasi
comenteaza
Interviurile bucataras.ro:Mitinita

 Mitinita, mama de "maruntele" cum o stim, e de patru ani buni alaturi de noi. Va aduceti aminte de fata in bocanci? :) Va las pe voi sa o descoperiti si pe ea sa va povesteasca in randurile ce urmeaza:


Antreul

 
1.Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
Cine sunt? Blogger, globetrotter, mama. Asta cam raspunde la amandoua intrebarile.
 
2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
Optimismul, ca vad lucrurile si in adancime nu doar la suprafata si sunt ambitioasa.
 
3. Principalul tau defect?
Ma iubesc asa cum sunt, transform chiar si defectele in ceva pozitiv, deci asta sa fie defectul meu, ca nu-mi gasesc unul?
 
4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
De obicei nu vorbesc despre ele decat dupa ce le duc la capat. Daca ziceti sa aleg unul indraznet, as spune ca un plan foarte bun ar fi sa va fac concurenta :))
5. Cum te-ai indragostit de Bucataras.ro? (fara sa stii ca site-ul a fost lansat de doi barbati) :))
M-am oprit la o reteta de sos picant, am avut o primire foarte buna si am ramas aici. Si reteta de sos picant, n-am incercat-o nici in ziua de azi :)))
 
6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?
Cred ca pe net. Bucataria mea nu e una de gospodine, mai degraba un laborator, mi-am facut treaba si am sters-o de acolo.
 
7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
Eh, deci vi se pare ca am talent?
 

Felul principal

 
1.Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
Mamaliga, ciorba acrita cu prune (sau perje, cum le zicea bunica) si checul de weekend. Si spuma de zmeura pe care mi-o faceam singura.
 
2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
Mancare asiatica. Varietate foarte mare si gusturi foarte diferite.
 
3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
In Japonia am mancat sashimi (peste proaspat), tocmai pescuit din ocean.
 
4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
Cea de pancakes, cine le gusta imi cere reteta. (http://cartederetete.ro/pancakes-pufoase/)
 
5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
Tot primesc sfatul ca mancarea va avea un gust mai bun daca e facuta cu dragoste. In sfatul asta, eu nu cred. Stiu ca altceva m-ati intrebat, dar tot mi se da sfatul asta si nu-s de acord.
Nu gatim mereu doar pentru persoanele dragi noua si totusi ne iese mancarea. Dragostea asta ar trebui mai degraba orientata spre ingrediente, spre felul cum le combinam cu condimente si spre cat de drag ne este a gati si experimenta.
 
6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
Ars, ars si iar ars. De obicei, e vina bucataras.ro :)))
 
7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Acu' despre ce fel de bani vorbim? Ca daca is din aia valorosi, as cam fi in stare sa incerc orice. Am mancat multe lucruri, cel putin o data, daca nu mi-au placut am renuntat la ele, dar de gustat le-am gustat.
Nu prea ma impac eu cu mancarea grasa (grasime de porc) si pielea de pui neprajita. Racitura (piftia) sau ciorba de burta, sunt mancaruri pe care nu le mai incerc a doua oara :D
 

Desertul

 
1.Ce ti se pare sexy?
 Forme bine definite, culori calme si sunete relaxante.
 
2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?
Care ma intelege si care sa stie sa ramana asa cum e. In mare, sa nu fie un papa lapte, ci chiar sa fie un barbat.
 
3. La ce visezi?
La liniste, un peisaj rustic, la un susur de izvor in adancul muntilor si rasete de copii.
 
4. Ce pasiuni ai?
Calatoriile, culturile altor tari si fotografia.
 
5. Ce urasti cel mai mult?
Ipocrizia.
 
6. Cum te relaxezi?
Excursii, plimbari sau activitati cu copiii.
 
7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?
Portocaliu/ Rock/ Flori de camp
 

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici:

Inca mai cred ca Bucataras.ro e The Best(ial)! Acum ca am si intalnit cativa bucatarasi, a devenit ca o familie a mea, cu oameni dragi, sufletisti si voiosi. Vizita la Casa Bucatarasilor m-a facut sa ma simt ca acasa, iar fetele mele au fost tare incantate si s-au simtit si mai bine ca acasa :))))
Bucataras.ro este o parte din mine, dupa 4 ani pe site am invatat multe si sper ca am reusit sa contribui si eu cu una alta.
Pe cuvant de bucataras, tare bine imi mai e la voi!
 

Comentarii (42)

14.11.2014, 08:53

Cleme ) Eu cred ca vor sa stea cu ochii pe mine Si eu sper sa ne vedem curand

14.11.2014, 08:53

Mirela

19.11.2014, 22:18

Miti draga te ador din prima clipa in care am aflat ca gatesti mancare asiatica, ma autoinvit la tine la masa...intr-o zi

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs