Fiti amabila, aveti steaguri proaspete?

Postat de Catalin in Bucataras hai hui pe 31 Mai 2010, 15:15

Fiti amabila, aveti steaguri proaspete?

Anul trecut, organizatorii "The Sydney International Food Festival" au avut o idee ingenioasa: au reconstituit steagurile tarilor participante din ingredientele / retetele specifice ficareia dintre ele. Iata ce a iesit:

AUSTRALIA

BRAZILIA

FRANTA

GRECIA

INDIA

ITALIA

JAPONIA

LIBAN

COREEA DE SUD

SPANIA

ELVETIA

VIETNAM

Cum credeti ca ar arata steagul Romaniei adaptat la specificul nostru culinar?

ROMANIA - fotografie Bucataras.ro (Nadina)

Comentarii (34)

23.06.2010, 13:12

cat de interesant...

29.01.2011, 00:04

super steagurile!

29.01.2011, 00:10

Stegulete delicioase...ce idei fantastice

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia