Cum se face pizza! Reteta si tipsuri de la Maurizio Leone!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 13 Oct 2013 | 6104 vizualizari

Comentarii (14)

13.10.2013, 09:21

Foarte interesant si util interviu

13.10.2013, 09:45

ala

ala
13.10.2013, 10:14

doar 1,5 gr de drojdie uscata?

13.10.2013, 10:32

Super

13.10.2013, 10:55

ala, am corectat in articol. notasem gresit, mersi!

13.10.2013, 11:16

un cuptor de ala as vrea si eu. Desi...n-as avea loc pentru el decat in sufragerie!

13.10.2013, 11:22

acum, am si eu asteptarile mele... sa vedem cand pui in practica ce ai invatat.

13.10.2013, 11:29

Irina )))

13.10.2013, 14:10

Nu cred ca mai vreau sa invat...

13.10.2013, 20:33

Super! eu acum fac un aluat si il pun la frigider pana maine seara cand vom face pizza! iamiiii!

13.10.2013, 21:47

bine, ma, Oana, venim la o pizza daca ne-ai invitat

Ina

Ina
15.10.2013, 18:11

Pai n-ati revenit cu amanunte despre cum a fost pizza

Ina

Ina
15.10.2013, 19:04

50 grame de sare la 1,7 kg. faina?

29.03.2015, 17:07

Ce poftă mi-a făcut

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro