Cine a spus ca daca avem ambitie nu reusim sa decoram torturile si prajiturile noastre?=)

Postat de simo_brkic in Tipsuri pe 21 Sep 2012, 00:54

Articol pe placul a 12 bucatarasi
comenteaza

Petalele se obtin cu formele sau pur si simplu desenam si decupam din pasta forme mai mici,mijlocii si mai mari (forma petale) .Poi le dam forma dorita ,incercand sa subtiem cat de cat marginea petalei si le lasam separat o ora la uscat,sau si mai mult.Poi rulam una din petalele cele mai mici si incet incet lipim cu foarte putina apa (de preferat cu pensula) si restul petalelor.VOI LA!Trandafirul :) eu aveam decat aceasta culoare in momentul in care mi a venit "inspiratia" dar daca faceti cu o culoare apropriata iese si mai bine! (roz,rosu,alb,portocaliu etc)Spor la treaba!! ps :tin sa precizez ca nu am folosit nici un tutorial.

Comentarii (5)

21.09.2012, 21:30

e a doua oara cand fac,dar data viitoare fac pas cu pas dupa reviste

24.09.2012, 22:14

Felicitari! Foarte frumos ti-a iesit!
Nici eu nu m-am incumetat inca sa fac.. desi ma batea gandul la un moment dat

26.09.2012, 00:06

Simo punete si fa! e chiar f usor! mai ales daca urmaresti un tutorial

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]