Ce-am mai testat si mi-a placut ...

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 20 Oct 2014, 00:01

Articol pe placul a 19 bucatarasi
comenteaza

 Grilul Blaumann a fost primul pe care l-am incercat. Ciupercutele din Senvis a la Jamie pe el s-au odihnit si au stat la caldurica. Mi l-a recomandat prietenul nostru Janos, de la www.iteleshop.ro: "Produsele Blaumann sint de calitate, iar acest grill este dintr-o tehnologie noua".

Normal, cum micul e frate cu românul :)), am zis sa vad cum se comporta grill-ul nostru cu mititeii. S-au imprietenit repede, dupa ce in prealabil l-am incins putin, iar dupa asezarea micilor l-am dat pe un foc mic. In paralel am pus si citiva cabanosi. Totul a fost ok.

Nu a fost nevoie sa-l ung inainte cu ulei sau grasime si s-a curatat foarte usor, poate fi deci o solutie de a inlocui clasicul gratar de ochi, acela cu gaura in mijloc, pe care-l foloseam pina acum.

Despre tigaia Regis Stone

Antena 1 a lansat de curind www.aloshop.tv. Si, cum proiectul este gestionat de Mihai, un bun amic, acesta m-a provocat sa incerc o tigaie din setul Regis Stone: "Ia, incearca-le, ca stiu ca tu ai bucatarasul si esti pasionat. Sa-mi zici daca-s de calitate!". Pina sa pun tigaia pe aragaz, am aruncat un ochi pe site sa-i vad principalele caracteristici:

• Strat de acoperire avansat cu efect de marmura
• Carcasa din aluminiu forjat
• Baza din otel inoxidabil
• Rezistenta excelenta– invelis de 4 mm grosime
• Inductie superioara a caldurii
• Crestere a absorbtiei de caldura
• Usor de curatat
• Nu necesita adaugare de ulei/ grasimi suplimentare
• Suprafata dura impotriva zgarierii

Prima oara am aruncat in noua tigaie felii subtiri de ciuperci, apoi am adaugat bucatele de cabanos, care si-au lasat grasime invaluind bucataria de aroma. Cind s-au rumenit, a venit rindul celor 3 oua sa plonjeze in Regis Stone, iar ploaia de cascaval a inchis recitalul. I-am pus deasupra un capac pentru citeva minute, iar ce a iesit vedeti mai jos:

Si, cu niste castraveciori murati alaturi, am facut un mic dejun nemaipomenit!

Iar azi la prinz am facut rapid in Regis Stone, in nici 10 minute, o garnitura de Spatzle pentru o mancarica de pui cu sos de rosii (pe astia i-am facut in putin unt). 

Ce sa zic ... Mi-au placut ambele produse. N-am mai avut sentimentul acela ca se pot zgiria, cum il am la alte produse, s-au curatat foarte usor, iar mincarea a iesit delicioasa. Bine, asta si pentru ca sint talentat :))))). Si modest 

Comentarii (14)

VI

VI
11.04.2015, 20:11

20.04.2016, 23:03

din setul de 3 tigai le-am testat pe cea mica si cea mijlocie facand ochiuri -nu am pus ulei ca asa e lauda -se poate gati fara ulei -eu va spun ca nu-i asa -in ambele tigai mi s-au lipit ouale pe care le-am desprins cu o lingura de lemn facandu-le bucatele ;am fiert lapte ca in reclama -a trebuit sa stea cateva ore la inmuiat ca sa se desprinda de pe tigaie -deci daca nu aruncam ambalajul le returnam ,asa am luat papara cu aceste tigai -cele mai proaste din toate cate am cumparat

22.03.2017, 16:55

Cred ca nu s-ar supara nimeni daca un raft s-ar aloca in noua camara si acestor produse Eu chiar mi le doresc!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]