Aluatul frantuzesc si secretele sale

Postat de miha in Tipsuri pe 7 Oct 2011 | 12328 vizualizari

Comentarii (6)

07.10.2011, 09:57

Bun aluatul frantuzesc dar necesita mult timp si multa munca. Felicitari pentru articol.

07.10.2011, 10:15

Multumesc Vladimir!

Eu inca nu m-am incumetat sa-l fac, dar am adunat aceste sfaturi pentru cei ce au curaj.

07.10.2011, 11:18

cam mult de munca dar cred ca s-ar merita macar o data incercat..dar cum il avem gata facut in mgazin,e mai simplu

Lau

Lau
09.10.2011, 11:11

cam mult de munca

02.12.2012, 18:37

Nu e chiar mult de munca, dar cand faci sa faci multe.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]