AnyCostescu

1

Bucataras
incepator

suceava

Bucataras din 14.08.2012

RETETE207
PRIETENI254
Retete / Mancaruri cu carne

Placinta cu carne de pui

In Pui la 10 Dec 2014

Se pun ingredientele pentru aluat intr-un bol si se framanta un aluat compact.Lasam la cald  pentru minim 30 minute. ARdeiul gras se curata de seminte si se toaca cubulete.Morcovul se curata de coaja si se rade pe razatoarea cu ochiuri mici. Amestecam legumele cu carnea . Dupa ce a...

Pui in sos de ciuperci si capere

In Pui la 7 Oct 2014

Spalam copanelele de pui si le stergem cu un servetel uscat. Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei si rumenim copanelel, numai cat sa le dam o culoare frumoasa.Le scoatem intr-o farfurie. IN uleiul ramas punem ceapa curatata, ardeiul curatat si taiate cubulete. Adaugam si sunca de pui....

Chec de carne

In Vita la 7 Oct 2014

Legumele se curata si se toaca cubulete mici. Se calesc circa 5 minute . Carnea o punem intr-un vas. Adaugam legumele,ouale, sare, piper daca mai este nevoie si omogenizam.Punem jumatate de compozitie intr-o tava de chec, punem carnatul afumat si deasupra restul de compozitie. Dam tava...

Rulada de pui

In Pui la 7 Oct 2014

Punem carnea tocata intr-un bol. O condimentam bine cu sare, piper si usturoi pisat. Ardeiul capia se toaca cubulete mici, la fel sis cicupercile si le adauugam peste carne. Verdeata se toaca marunt, caperele la fel . Pieptul de pui se spala, se sterge cu un servevtel si se taie...

Placinte cu carne si legume

In Mancaruri cu carne la 3 Sep 2014

Drojdiia se pune la inmuiat in apa calduta. Intr-un bol se pune branza, sare, zahar, se adauga drojdia si faina cate putin .Incepem sa framantam , adaugand faina pana rezulta un aluat molicel dar nelipicios.Lasam la crescut minim 30 minute, Legumele le curatam si le taiem dupa preferinta....

Porc cu mustar si bere

In Porc la 15 Aug 2014

Se spala carnea si se feliaza in bucati groase de un deget. Mustarul il amestecam cu condimentele , si dam carnea prin acest amestec .  Punem bucatile de carne intr-un vas yena , punem berea si dam vasul la cuptor pentru 40.45 minute.  Noi am servit cu Cartofi prajiti si muraturi :)

Cartofi in straturi cu carne si branza feta

In Porc la 5 Aug 2014

Cartofii se fierb in coaja si se lasa la racit. Legumele le curatam de coaja sau seminte si le taiem cubulete.Le calim pentru circa 5 mnute, dupa care adaugam carnea tocata si vinul. Dupa ce carnea isi schimba culoarea iar vinul e evaporat aproape complet , punem bulionul, usturoi pisat,...

Sarmale cu spanac, ghebe si carne de pui

In Pui la 26 Mar 2014

Varza se pune la dezacrit in apa rece , cu cateva ore inainte de a face sarmalele.Se mai schimba apa de cateva ori. Frunzele de spanac se spala bine si se pun la oparit circa 2 minute in apa clocotita. Ghebele se spala bine si se pun la fiert . Schimbam apa de 3-4 ori. Ceapa se curata si...

Mancare de varza murata cu sorici si carnati

In Mancaruri cu carne la 25 Feb 2014

Legumele se curata, se spala si se taie cuburi. Le calim impreuna circa 5 minute. Adaugam soricii taiati fasii si carnatul taiat felii. Varza se spala in mai multe ape si se scurge bine. Se taie marunt si o punem peste legume ,sorici si carnati. Acoperim cu apa si lasam sa fiarba pana...

Placinta cu legume si carne

In Mancaruri cu carne la 23 Ian 2014

Mai intai facem umplutura:  Legumele le curatam si le tocam cubulete. Le calim impreuna ,aproximativ 5 minute, apoi le amestecam cu carnea tocata, usturoiul pisat, sare, piper, si patrunjel tocat. Pentru aluat amestecam toate ingredientele si framantam un aluat elastic si...

Rulada de porc cu ardei gras si dovlecel

In Porc la 27 Noi 2013

Carnea de porc se spala, si se pune pe un tocator. Se pune o folie peste si se bate usor cu ciocanul de snitele. Dupa ce am batut carnea o taiem in 2 bucati. Ardeiul gras si dovlecelul se taie fasii. Pe fiecare bucata de carne se pun fasii de ardei si dovlecel, se sareaza, se pipereaza si...

Mancare de cartofi cu varza de bruxelles si carnati

In Mancaruri cu carne la 5 Noi 2013

Cartofii se spala si se pun la fiert cu tot cu coaja. Dupa ce au fiert se lasa putin la racit, apoi se curata si se taie in 4. Varza de bruxelles se spala si se pune la fiert pentru 10 minute in apa cu un cub de knorr si boabe de coriandru.  Carnatii se taie felii subtiri si se trag la...

Ardei umpluti in suc de rosii

In Mancaruri cu carne la 27 Sep 2013

Legumele se taie marunt si se pun la calit. Se adauga pasta de mici,patrunjelul, sare si piper si se amestecam bine. Se adauga orezul si bulionul si se lasa sa se raceasca putin aceasta compozitie. Ardeii ii spala , le taiem capacul . In oala in care vom fierbe ardeii punem conserva...

Chisca de porc

In Mancaruri cu carne la 27 Sep 2013

Legumele se toaca marunt si se pun la calit. Se lasa circa 5 minute la foc mic. Adaugam pasta de mici si orezul si amestecam bine. Asezonam cu sare si piper. Se ia matul de porc si se umple , daca aveti masina speciala e foarte bine, daca nu se poate face si manual. Se leaga chisca la...

Mancare de orez cu tochitura taraneasca

In Mancaruri cu carne la 27 Sep 2013

Ceapa se taie cubulete si se pune la calit.Se adauga ardeiul gras si tochitura si se lasa vreo 2 minute sa se caleasca impreuna. Se adauga orezul si apa circa 500 ml.Adaugam si pasta de rosii. Se lasa la fiert pana orezul e moale iar apa a scazut. Se mai adauga apa daca este nevoie....

Burritos cu carne tocata

In Mancaruri cu carne la 11 Iul 2013

Margarina se pune la topit intr-o tigaie. Ardeiul gras se taie cubulete si se pune la calit .Se adauga carnea tocata. Rosiile se toaca marunt si se pun in tigaie peste carne.Se lasa sa se caleasca bine cateva minute. Adaugam si usturoiul tocat marunt, condimentam cu sare, piper si...

Tocana de legume,orez si pui

In Pui la 8 Iul 2013

Copanelele se spala ,se condimenteaza si se pun la rumenit in putin ulei. Dovlecelul se curata de coaja si se taie cuburi, se pune la calit impreuna cu vanata taiata cuburi. Se adauga ceapa taiata cubulete,morcovul taiat rondele, ardeii grasi taiati fasii si ciupercile taiate felii..Se...

Shaorma cu pui (Pita au poulet)

In Pui la 2 Iul 2013

Pieptul de pui se spala si se pune pe un servet. Se taie cuburi si se pune la marinat cu busuioc, condiment special de pui,putin ulei, piper si usturoi tocat marunt.Se lasa minim o ora. Se pune intr-o tigaie de teflon cu foarte putin ulei si se lasa la foc mic pana e gata in proportie de 90...

Copanele de pui cu ciuperci umplute

In Pui la 26 Iun 2013

Copanelele se spala si se pun la fiert...Se indeparteaza spuma de cate ori este nevoie...Cand sunt fierte se scot intr-un vas...Se pun 2 linguri de ulei si condimente din belsug , se maseaza bine fiecare copanel si se pun la cuptor sa se rumeneasca putin. Ciupercile le spalam si le indepartam...

Cartofi noi cu kaizer

In Mancaruri cu carne la 14 Iun 2013

Cartofiii se curata de coaja , se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Cand au fiert de scurg de apa si se pun la prajit in putin ulei. Se lasa pana se rumenesc frumos. Punem mararul tocat marunt si amestecam bine. Kaizerulse taie fasii mai subtirele, il punem intr-o tigaie fara...

Pui cu legume in vas roman

In Pui la 28 Mai 2013

Carnea de pui se spala si se pune intr-un bol. Se "maseaza" cu : ulei, sare, piper, rozmarin,condimentul special pt pui , usturoi(de ici pe colo) si busuioc.Se acopera cu folie de plastic si se pune in frigider pentru minim o ora. Dupa acest timp ,se scoate puiul si se pune in vasul...

Chiftelute cu ghebe

In Mancaruri cu carne la 28 Mai 2013

Ghebele se toaca marunt si se pun intr-un bol.. Peste ghebe punem carnea tocata si amestecam bine. Se adauga un ou, usturoiul pisat,sare, piper si omogenizam bine. La sfarsit adaugam patrunjel tocat si 2 linguri de faina. Din aceasta compozitie facem chiftelute cu mana umeda pe care...

Sarmale in varza murata

In Mancaruri cu carne la 22 Mar 2013

Pentru inceput,scoateti varza din butoi si opariti-o cam 10 minute.. Ceapa se toaca cubulete si se pune la calit..Morcovul se rade pe razatoare si se pune peste ceapa..Se lasa sa se caleasca impreuna pana se inmoaie ceapa. Adaugam carnea tocata si amestecam bine.Punem sare si piper( eu am...

Tocanita de mazare cu baby morcov si carnati

In Porc la 25 Feb 2013

Legumele se curata ,se taie si se calesc in ulei. Se pun si carnatii taiati felii si se lasa pana se albesc carnatii. Adaugam mazarea scursa si clatita. Punem apa cat sa curpinda totul , un cub de knorr,piper si lasam sa fiarba. Cand sosul a scazut adaugam o lingura de pasta de...

Varza a la Cluj

In Mancaruri cu carne la 25 Feb 2013

Ceapa si morcovul se curata , se taie si se pun la calit in ulei pana se inmoaie.. Intre timp tocam varza ,apoi o adaugam peste legume si o calim cateva minute.. Punem scarita taiata in bucati mai mici si acoperim totul cu apa si lasam sa fiarba.. Orezul il spalam bine si il punem peste...

Pui cu smantana si legume

In Pui la 19 Feb 2013

Preparare pui cu smantana. Puiul se fierba pana incepe sa se desprinda de pe oase. Se scoate din oala si se lasa sa se raceasca.. Intre timp curatam legumele si le tocam. Le punem la calit in 5 linguri de ulei la foc iute aproximativ 5 minute. Se scoate carnea de pe pui si se pune si...

Friptura de porc cu salata de surimi:)

In Porc la 22 Ian 2013

Salata se face astfel:se fierb pastele si se scurg de apa. Se taie ceapa marunt. Se taie si castravetii si surimi . In cuptorul incalzit la 180 grade se pune carnea de porc taiata dupa preferinte. Eu am facut un sos din bulion ulei apa si condimente si am pus peste carne dupa a care...

Tocanita delicioasa

In Mancaruri cu carne la 22 Ian 2013

Legumele se curata si se taie: ceapa si ardeiul julien ,iar morcovul betisoare. Se pun la calit in cele 5 lg de ulei.Se lasa pana se inmoaie.Tot acum eu am pus si jumatate de caciulie de usturoi tocat.kaizerul si pieptul de pui Se taie bucati mai mici si se pune la calit alaturi de legume.Se...

Tocanita "reciclata"

In Mancaruri cu carne la 10 Dec 2012

Ceapa si morcovul se curata , se taie si se pun la calit in 3 lg ulei. Se pun cartofii si scarita, se acopera cu apa si se lasa la fiert. Cand cartofii sunt aproape fierti ,se pune dovlecelul taiat, zacusca, sare, piper si se mai lasa la fiert. Se pune si paprikasul si se mai lasa 5 minute pe...

Paprikas de porc

In Porc la 10 Dec 2012

Legumele se curata si se taie julien. Se calesc in tigaie in ulei pana se inmoaie. Se adauga carnea, apa cat sa cuprinda legumele si carnea si se lasa la fiert. Cand e aproape gata carnea se pun condimentele, paprika si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba in continuare pana cand carnea e fiarta...

Afisate 1 - 30 din 52 retete    

Postari recente

publicat la 10.12.2014

Ciorbita de oaie cu legume

publicat la 10.12.2014

Covrigi cu telemea

publicat la 10.12.2014

Placinta cu carne de pui

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Noptile tale de insomnie se vor termina curand. Sigur e posibil ca leacul sa fie mai rau decat boala, dar nu conteaza. Te va intepa o musca dintr-o specie ciudata, necunoscuta. Asta te va face sa te imbraci numai in roz bombon si bleu ciel. Vei observa poate ca oamenii rad dar nu-ti va pasa prea mult.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]