Tocanita delicioasa

de AnyCostescu in Mancaruri cu carne, 22 Ian 2013 | 6748 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 5 lg ulei
  • 3 felii kaize(aproximativ 300 g)
  • 1 piept de pui
  • 3 lg suc de rosii
  • 1cana apa
  • 1 caciulie usturoi
  • 2 cutii ciuperci taiate
  • sare,piper,busuioc
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita delicioasa:

Legumele se curata si se taie: ceapa si ardeiul julien ,iar morcovul betisoare.

Se pun la calit in cele 5 lg de ulei.Se lasa pana se inmoaie.Tot acum eu am pus si jumatate de caciulie de usturoi tocat.kaizerul si pieptul de pui Se taie bucati mai mici si se pune la calit alaturi de legume.Se lasa sa se caleasca impreuna aproximativ 5 minute..

Se pune o cana cu apa ,apoi ciupercile si se asezoneaza cu sare,piper,busuioc si sa lasa sa fiarba pana legumele si carnea sunt patrunse bine.

La sfarsit adaugam usturoiul ramas ,tocat cat mai maruntel si sucul de rosii,mai lasam sa fiarba cateva minutele.

Se serveste cu mamaliga si muraturi...e delicioasa:)

 

TIPS-URI

1

se poate pune si marar sau patrunjel tocat :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita delicioasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]