vero_closca

1

Bucataras
incepator

TULCEA

Bucataras din 17.03.2010

RETETE260
PRIETENI84
Retete

Pui cu rozmarin,avocado si usturoi

In Pui la 20 Oct 2010

se curata carnea,cartofii si se spala. se curata usturoiul si avocado. carnea se impaneaza din loc in loc cu catei de usturoi si frunzulite de rozmarin. intr-o tava unsa cu ulei se aseaza cartofii si carnea,se presara cu sare,piper si chilli iar deasupra lor se pun felii de lamaie si...

Mancarica de ghebe

In Mancaruri de post la 20 Oct 2010

se curata si se spala ghebele si ceapa. ceapa se toaca marunt si se pune sa se caleasca in ulei.cand devine sticloasa se adauga ghebele si se lasa pe foc pana scade toata zeama pe care o lasa apoi se adauga pasta de tomate diluata cu supa de legume,sare si piper. se mai lasa pe foc mic...

Salata cu avocado si porumb

In Salate la 19 Oct 2010

se spala legumele si se usuca. salata se rupe sau se taie fasii.porumbul se clateste cu apa si se pune peste salata.avocado se curata,se taie felii si se adauga peste celelalte ingrediente.maioneza se amesteca cu sare si piper si cu sucul de lamaie si se toarna peste salata.se amesteca usor si...

Platica la cuptor cu sos de rosii si mustar

In Peste la 19 Oct 2010

se curata cartofii apoi se spala si se taie rondele. pestele se spala si se usuca .intr-o tava unsa cu ulei se aseaza rondelele de cartofi apoi se presara cu curry,sare si piper.deasupra se aseaza pestele,se presara cu sare,piper si cimbru. mustarul se amesteca cu vinul alb si pasta de...

Pui marinat cu paste cu unt

In Pui la 19 Oct 2010

se amesteca condimentele cu zeama de lamaie,cu sare,zahar,cu coaja de lamaie ,cu ardeiul iute tocat marunt(fara seminte) si se pun peste carne.se pun in frigider pana a doua zi. se fierb pastele dupa instructiunile de pe pachet.se stropesc cu unt topit si se pastreaza la cald. carnea se...

Pui cu crema de telina

In Pui la 18 Oct 2010

carnea si legumele se spala,se usuca si se curata.carnea se presara cu sare ,piper ,cimbru si chilli si se rumeneste in putin ulei pana capata o culoare rumena.telina si merele se taie cubulete mai mici si se stropesc cu sucul de la lamaie.ceapa se toaca marunt. separat se pune ceapa sa se...

Salau in crusta de parmezan

In Salau la 18 Oct 2010

se presara pestele (spalat si uscat) cu sare si piper si se trece prin faina apoi prin oul batut bine cu sare,piper si cimbru apoi prin parmezan. se prajeste in ulei incins pe ambele parti pana capata o culoare aurie.se scoate pe hartie absorbanta.se serveste cald cu salata de varza sau ce...

Pipote si inimi de pui ca la Brasov

In Pui la 11 Oct 2010

se curata,se spala pipotele si se fierb in apa cu sare. se pune la incins uleiul intr-o tigaie si se calesc putin pipotele apoi se adauga cartofii curatati si taiati rondele apoi ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit.se sareaza,se condimenteaza  cu piper,cimbru si boia si se lasa pe...

Pangasius pane cu sos picant

In Pangasius la 11 Oct 2010

speli pestele si il usuci cu un servet.il presari cu sare si piper si il treci intai prin faina,apoi prin ou si pesmet. rumenesti pestele in ulei si il scoti pe hartie absorbanta. separat calesti catelul de usturoi apoi adaugi pasta de tomate,supa de legume si ardeiul iute tocat fin.potrivesti...

Piept de pui cu sos de dovleac copt

In Pui la 10 Oct 2010

speli legumele si carnea,le cureti si le usuci cu un servet.tai dovleacul in doua ,il cureti de seminte si-l pui intr-o tava cu taietura in jos.il intepi din loc in loc cu furculita si-l dai la cuptor pt 45 minute(pana se inmoaie). pui la fiert pieptul de pui impreuna cu legumele intregi si un...

pui cu vinete

In Pui la 8 Oct 2010

se pala pulpele si vinetele si se usuca cu un servet curat. pulpitele se taie in doua,se condimenteaza cu sare,piper si cimbru si se rumenesc in ulei.vinetele se taie cubulete,se presara cu sare si se lasa 15 minute apoi se clatesc sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga.intr-o craticioara...

stiuca la cuptor pe pat de mazare

In Peste la 8 Oct 2010

se curata pestele,se spala si se portioneaza.se presara cu condimente si sare dupa gust.intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei se pune mazarea,se condimenteaza cu sare si piper,se toarna supa de legume iar deasupra se aseaza pestele condimentat. se da la cuptor pt 45 de minute. deasupra...

Frigarui de vita

In Vita la 5 Oct 2010

carnea si legumele se spala,se usuca si se taie in cuburi sau felii.carnea se presara cu condimente,se toarna si uleiul si se lasa 30 minute la rece.legumele se condimenteaza cu sare,piper,cimbru si chilli. se pun pe frigarui carnea si legumele,dupa preferinta. se frig pe gratarul...

Caras cu sos de ardei copti

In Crap / Caras la 5 Oct 2010

pestele se curata,se spala ,se usuca si se portioneaza.se presara cu sare si piper,se trece prin faina si se rumeneste frumos in ulei. in alta tigaie se pune uleiul de masline,se calesc usor cateii de usturoi,se pune ardeiul copt desfacut in fasii si se calesc impreuna. se adauga apoi pasta de...

Supa de rosii cu taitei si dovlecei

In Supe la 4 Oct 2010

cureti si speli legumele.tai ceapa cat mai fin si o pui la calit in ulei si cand devine sticloasa adaugi dovleceii taiati cubulete si dupa cateva minute adaugi supa de legume si rosiile pasate la blender.lasi sa fiarba pana sunt gata dovleceii apoi adaugi taiteii fierti separat.potrivesti gustul...

Cotlet de porc cu sos de praz

In Porc la 4 Oct 2010

se spala carnea si prazul si se usuca.prazul se taie rondele fine.carnea se presara cu condimente si se pune sa se rumeneasca usor in uleiul de masline. cand incepe sa prinda o culoare aurie se adauga prazul si se caleste putinapoi se stinge cu vin,se potriveste de sare si se lasa pe foc pana...

Sos pt chiftelute de peste marinate

In Pt. peste la 29 Sep 2010

se incalzeste uleiul si in el se calesc cateii de usturoi si ardeiul iute intreg.se indeparteaza apoi se adauga pasta de tomate si se stinge cu supa.dupa ce scade la jumatate se adauga vinul ,sare,piper si cimbru si se da intr-un clocot.se opreste focul.se introduc chiftelutele si se lasa in sos...

Supa-crema de conopida cu kapia

In Supe la 29 Sep 2010

cureti si speli legumele.pui la calit prazul taiat fin si radacina de patrunjel taiata rondele fine.cand sunt patrunse adaugi buchetelele de conopida si supa de legume.cand conopida e fiarta,reduci focul si adaugi smantana ,sare,piper,mai dai un clocot si apoi stingi focul. ardeiul il tai...

Conopida la cuptor

In Mancaruri de legume la 29 Sep 2010

cureti conopida si o lasi pt 15 minute in apa cu putina sare apoi o desfaci in buchetele si o pui la fiert in apa usor sarata.o fierbi pe jumatate apoi o pui sa se scurga bine. amesteci telemeaua zdrobita cu smantana,ouale,sare si piper dupa gust. prazul il tai rodele fine si le pui sa se...

Cotlet cu ierburi aromate

In Porc la 29 Sep 2010

se amesteca untul cu verdeturile tocate fin si cu condimente dupa gust.carnea spalata si uscata bine se unge pe o parte cu unt si se aseaza intr-o tava.se toarna supa si se da la cuptor la foc mediu pt o ora.se mai adauga supa daca e nevoie si din cand in cand carnea se mai stropeste cu sosul din...

Salata de orez cu pipote si ardei

In Salate la 29 Sep 2010

se fierbe orezul in apa cu putina sare(3 cesti cu apa) apoi se trece sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga. pipotele se calesc in putin ulei,se sting cu putina apa fiarta si se lasa pana se inmoaie. se amesteca orezul cu pipotele taiate marunt,cu ardeii taiati cubulete si ceapa...

Paste cu ciuperci si parmezan

In Paste la 29 Sep 2010

se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj,se clatesc sub jet de apa rece si se lasa sa se scurga. ciupercile se curata,se feliaza si se pun sa se caleasca in uleiul de masline.cand scade zeama pe care o lasa se adauga laptele si parmezanul ras pe razatoarea mare.se lasa sa se topeasca...

Mancarica de mazare si ciuperci cu pui

In Pui la 24 Sep 2010

se spala carnea si legumele si se usuca.pulpele se taie in doua daca sunt mai mari si se pun intr-o cratita sa se rumeneasca usor in ulei.se adauga ceapa verde taiata in segmente de 1 cm apoi ciupercile taiate in sferturi.se calesc pana scade sosul lasat de ciuperci.se adauga cartofii taiati...

Iahnie de fasole cu kaizer

In Mancaruri cu carne la 23 Sep 2010

fasolea se alege,se spala si se lasa la inmuiat peste noapte.a doua zi se scurge,se pune alta apa si se lasa la fiert 30 minute cand se schimba apa si se adauga alta apa fierbinte. se fierbe pana se inmoaie boabele. separat,in alta cratita ,se rumeneste kaizerul,apoi se adauga ceapa tocata...

"Degetele" din dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 23 Sep 2010

dovleceii se spala,se taie in bastonase mai subtiri ,se presara cu sare apoi se dau prin faina,ou batut amestecat cu sare,piper si ierburi aromate ,se trec prin pesmet si se prajesc in ulei fierbinte.cand se rumenesc se scot pe hartie absorbanta si se servesc simpli sau cu salata de rosii....

Pranzul "burlacului"

In Aperitive / Garnituri la 23 Sep 2010

se spala,se curata si se taie cubulete toate ingredientele.se pune kaizerul sa se rumeneasca,apoi se adauga pe rand ardeiul si rosiile.cand sunt putin patrunse ,se toarna ouale batute bine si amestecate cu smantana ,sare si piper si rondele fine de ardei iute.se presara verdeturile tocate si se...

Ciorba de burta

In Ciorbe la 22 Sep 2010

morcovul si patrunjelul le dai pe razatoarea mare,ceapa si ardeiul le tai cubulete.pui zarzavatul impreuna cu burta intr-o oala cu 4 l de apa si lasi sa fiarba pana cand burta este moale.daca apa scade prea mult poti sa adaugi apa fierbinte.acresti cu zeama de lamaie,potrivesti de sare.amesteci...

Orez "usturoiat" cu afumatura si sos picant

In Mancaruri cu carne la 22 Sep 2010

intr-o craticioara pui 2 linguri de ulei,adaugi orezul si il calesti putin. stingi cu supa fierbinte,adaugi sare,piper si usturoiul zdrobit si dai la cuptor pentru  20-25 minute. tai ardeiul julien, afumatura cubulete mai mari si le pui intr-o tigaie sa se caleasca in lingura de ulei ....

Chiftelute de conopida

In Aperitive / Garnituri la 22 Sep 2010

zdrobesti conopida si o amesteci cu usturoiul pisat,piper,sare,ouale batute,branza rasa,patrunjelul tocat,bicarbonatul si faina.iei cu lingura si  formezi chiftelute pe care le prajesti in ulei incins.scoti chiftelutele pe hartie absorbanta. servesti cu sos tartar sau iaurt!

Prajitura cu nectarine

In Prajituri la 22 Sep 2010

bati albusurile spuma cu zaharul si le lasi deoparte.dizolvi praful de copt in lapte si il adaugi peste albusuri impreuna cu galbenusurile si uleiul,iar la urma pui faina. ungi o tava cu ulei,o tapetezi cu zahar vanilat si asezi felii de nectarina si torni compozitia deasupra.dai la cuptor pt...

Afisate 31 - 60 din 260 retete    

Postari recente

publicat la 04.11.2011

Orez cu carnita de porc la tigaie

publicat la 04.11.2011

Oua umplute

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]