Salau in crusta de parmezan

de vero_closca in Salau, 18 Oct 2010 | 9428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de salau
  • 200g parmezan ras pe razatoarea mare
  • 1 ou
  • putina faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salau in crusta de parmezan:

se presara pestele (spalat si uscat) cu sare si piper si se trece prin faina apoi prin oul batut bine cu sare,piper si cimbru apoi prin parmezan.

se prajeste in ulei incins pe ambele parti pana capata o culoare aurie.se scoate pe hartie absorbanta.se serveste cald cu salata de varza sau ce salata iti place mai mult.

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salau in crusta de parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salau cu legume mexicane si ierburi italienesti